Головна Новини Суспільство події Найбільша в світі мережа кінотеатрів почне приймати криптовалюту
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільша в світі мережа кінотеатрів почне приймати криптовалюту

Мережа кінотеатрів AMC Entertainment почне приймати кілька видів криптовалюти

18 вересня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Найбільша мережа кінотеатрів AMC Entertainment почне приймати кілька видів криптовалюти як оплату. Про це повідомив директор мережі Адам Арон у своєму Twitter-акаунті.

Найбільша в світі мережа кінотеатрів почне приймати криптовалюту

Будуть приймати криптовалюту, фото з відкритих джерел

"Ентузіасти криптовалюти, ви, напевно, знаєте, що кінотеатри AMC прийматимуть біткоіни до кінця 2021 року. Сьогодні я можу підтвердити, що, коли ми зробимо це, ми аналогічним чином будемо приймати Ethereum, Litecoin і Bitcoin Cash", — написав Адам Арон .

Розрахуватися в мережі кінотеатрів клієнти зможуть найпопулярнішою у світі валютою — біткоінами. АМС збирається забезпечити всі свої кінотеатри необхідними технологіями для приймання криптовалюти. Керівництво мережі сподівається, що оплата цифровими монетами збільшить продажі в період пандемії.

Приймати криптовалюту як оплату почне й американський іпотечний кредитор United Wholesale Mortgage (UWM). Клієнти компанії зможуть оплачувати іпотеку біткоїнами до кінця 2021 року. Як і мережа кінотеатрів AMC, фірма сподівається також приймати й інші криптовалюти, включаючи Ethereum.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відомий аналітик зробив прогноз щодо курсу головної криптовалюти. На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter він опублікував графік з індикатором зміни вартості даної валюти. Експерт вважає, що Bitcoin очікує різкий стрибок курсу. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що експерт позначив діапазон вартості Bitcoin на найближче майбутнє. На його думку, криптовалюту чекають не найкращі часи й ціна за неї може дуже сильно опуститься.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини