Головна Новини Суспільство події Навальний готується до другого отруєння "Новачком"
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний готується до другого отруєння "Новачком"

Політик вперше після отруєння включився в ефір програми "Навальний LIVE"

30 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Олексій Навальний, якого 20 серпня отруїли хімічною зброєю "Новачок" в аеропорту Томська, заявив про те, що його можуть знову отруїти. Про це він сказав на YouTube-каналі "Навальний LIVE".

Навальний готується до другого отруєння "Новачком"

Навальний вперше після отруєння включився в ефір, де розповів про свій стан.

"Мені набагато легше. Якісь речі вже полагодили, якісь ще ні, але я їх полагоджу. Я багато працюю, роблю все, щоб повернутися швидше, але лікарі не дають ніяких прогнозів, тому що ні у кого немає досвіду спостереження за отруєними і ніхто нічого не знає. Моє завдання — якомога швидше відновитися і повернутися в Росію. Але при цьому — відновитися, тому що я повинен приїхати в такому стані, щоб, якщо мене отруять вдруге, у мене був хоча б якийсь шанс. Тому що прямо зараз я б, напевно, не витягнув", — сказав опозиціонер.

Нагадаємо, російський опозиційний політик Олексій Навальний, який відновлюється після отруєння хімічною зброєю "Новачок", різко висловився про те, хто може стояти за замахом на його життя. Про це Навальний розповів в інтерв'ю Der Spiegel. Навальний переконаний: за злочином стоїть ніхто інший, як президент РФ Володимир Путін. Мовляв, він особисто міг дати команду отруїти ідеологічного противника, і інших версій у Навального немає.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини