Головна Новини Суспільство події Науковці повідомили, якою буде зима цього року
commentss НОВИНИ Всі новини

Науковці повідомили, якою буде зима цього року

Озвучили прогноз погоди на зиму 2022-2023 року.

15 жовтня 2022, 17:15 comments1983
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вчені, які досліджують зміни клімату з програми ООН Copernicus дали свій прогноз стосовно температурних коливань взимку. За їх прогнозами зима буде відносно теплою. Про це повідомляє інформаційна платформа Bloomberg з посиланням на дані наукового звіту.

Науковці повідомили, якою буде зима цього року

Науковці повідомили про температуру взимку. Фото з відкритих джерел

За оцінками Copernicus ймовірно у Сполученому Королівстві та центральній Європі температура буде вищою ніж середні показники на 50-60%, тоді як для Франції, Італії, Німеччини цей прогноз становить 40-50%. Також очікується, що тепліше цього року буде на сході США.

Саме з цих країн програма ООН відбирає дані для аналізу змін клімату та прогнозування температур на майбутнє. Інформацію збирають з різних метеостанцій, літаків, кораблів та супутників.

За цими даними очікується аномально тепла зима, яка призведе до зменшення використання енергоресурсів взимку, які Європейський Союз постачає з Російської Федерації. А через вторгнення Росії в Україну ціни на газ та інші ресурси зросли та спровокували енергетичну кризу в ЄС.

Слід зазначити, що американські синоптики з Commodity Weather Group дають не такі оптимістичні прогнози. Американці вважають, що зима буде холоднішою ніж минулого року, а середні температурні значення будуть нижчі, ніж за останні 10 років вимірів. За їх прогнозами зимові місяці матимуть фази теплого та холодного періоду, які будуть постійно змінюватись.

Раніше портал "Коментарі" писав про слова Володимира Зеленського, який розповів про план Путіна.

Також "Коментарі" повідомляли, що Україна стає звалищем для російських танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини