Головна Новини Суспільство події НАТО отримав сигнал України про допомогу – Київ готується до масштабних надзвичайних ситуацій
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО отримав сигнал України про допомогу – Київ готується до масштабних надзвичайних ситуацій

Київ просить надати автокрани, бульдозери, спецмашини радіаційної та хімічної розвідки та іншу техніку

16 лютого 2022, 07:48 comments4664
Поділіться публікацією:

Україна сподівається отримати від НАТО міжнародну допомогу у разі масштабних надзвичайних ситуацій, які можуть нависнути над Україною та стати загрозою для мирних громадян. Зокрема, влада України просить надати автокрани, бульдозери, спецмашини радіаційної та хімічної розвідки та іншу техніку. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на сайт НАТО.

НАТО отримав сигнал України про допомогу – Київ готується до масштабних надзвичайних ситуацій

НАТО. Фото з відкритих джерел

Державна служба України з надзвичайних ситуацій розпочала підготовку до можливих надзвичайних ситуацій. Лист про допомогу для України в НАТО отримали 15 лютого. Крім вантажної техніки, Україна просить у НАТО надати пікапи, позашляховики, техніку, яка використовується для розмінування територій. Також Україна сподівається отримати від Альянсу спецмашину радіаційної та хімічної розвідки та спеціальні аварійно-рятувальні водолазні станції.

Зазначимо, учора відбувся візит канцлера Німеччини Олафа Шольца до Росії. За підсумками переговорів із російським президентом Путіним німецький канцлер наголосив на двох головних речах. По-перше, він сказав, що поки він займатиме посаду канцлера НАТО точно не розшириться на схід до кордонів РФ. По-друге, він нагадав про те, що президент Зеленський дав йому обіцянку одразу після поновлення роботи ТКГ розпочати обговорення законопроектів, які дають можливість надати Донбасу особливий статус та проведення виборів на сході.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі зраділи заяві посла Пристайка щодо НАТО – бентежить лише Конституція України, яку влада не збирається переглядати найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини