Головна Новини Суспільство події Наступ на Сєвєродонецьк захлинувся: в Генштабі розповіли, що зупинило ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ на Сєвєродонецьк захлинувся: в Генштабі розповіли, що зупинило ворога

Наступ армії РФ у Східній оперативній зоні продовжується

17 травня 2022, 08:00 comments2023
Поділіться публікацією:

Російські військові, яким вдалося вижити, напевно на все життя будуть пам’ятати населений пункт Сиротине, де їм довелося зазнали величезних втрат і відступили на Сєверодонецькому напрямку, який в битві за Донбас є ключовим для окупантів. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється в Генштабі ЗСУ.

Наступ на Сєвєродонецьк захлинувся: в Генштабі розповіли, що зупинило ворога

Війна в Україні. Фото: Генштаб ЗСУ

В зведенні зазаначається, що на Харківському напрямку основні зусилля ворог зосереджує на утриманні займаних позицій та недопущенні просування наших військ. На Слов’янському напрямку — здійснює доукомплектування та поповнення втрат, намагається відновити наступ. На Донецькому напрямку ворог продовжує обстріли з мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню та застосовує авіацію. На Лиманському напрямку противник вів наступальні дії в районі населеного пункту Дробишеве. Посилює угруповання військ. 

На Бахмутському напрямку противник вів бойові дії в напрямку населеного пункту Вискрива, успіху не мав. На Авдіївському напрямку окупанти вели бойові дії в напрямку населеного пункту Кам’янка, успіху також не мали. На Курахівському напрямку противник вів наступ у напрямку населеного пункту Вугледар, успіху не мав. На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних бойових дій не проводив. Здійснював вогневе ураження цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Кам’янське, Оріхів, Новосілка та Гуляйполе. 

На Південнобузькому напрямку підрозділи противника активних бойових дій не проводили, обстрілювали наші підрозділи із ствольної артилерії та мінометів у районах населених пунктів Лимани, Таврійське, Трудолюбівка і Осокорівка. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир  Зеленський висловився про долю військових Азовсталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбасс

17 травня 2022, 07:41

Ага, только при этом расхерячили еще треть оставшихся домов. Гайдай ждет, пока с Северодонецком и Лисичанском сделают так, как и с Попасной - все расхерячат там, а он потом классически, как и по всем городам сданным, отчитается - "ну там все росхерячили и нам там больше делать нечего". Вот такая вот защита. Сдают Луганскую область, сдают.


Новини