Головна Новини Суспільство події Настануть холоди: погода в Україні на тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Настануть холоди: погода в Україні на тиждень

Країну накриє потужний циклон Ларс

25 січня 2021, 10:07
Поділіться публікацією:

Настануть холоди: погода в Україні на тиждень

Прогноз погоди в Україні на тиждень - фото: з відкритих джерел

Наступний тиждень обіцяє українцям бути більш холодним, ніж вихідні. Про це та про інші "сюрпризи" погоди на цьому робочому тижні на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, поточний тиждень особливо не порадує нас своїм теплом і сухою погодою. На Україну насувається циклон Ларс, який принесе сильний вітер і опади у вигляді дощу. Особливе застереження, як зазначила синоптик, для тих, хто зараз перебуває в Карпатах. Саме там на цьому тижні очікується сильний сніг та хуртовини.

В середині тижня в Україну знову повернеться холод. Про такі мінуси, як минулого тижня, мова вже не йде. Однак до температури повітря від 2 до 8 нижче 0 потрібно готуватися. В цілому, протягом тижня буде бушувати сильний вітер і дощі.

За даними Укргідрометцентру, сьогодні, 25 січня, на заході України очікується сніг. У центральних областях, так само як і на півдні та півночі, буде дощ. На сході сьогоднішній день пройде без опадів. У центральних областях буде +2 +7. На півдні — до +6 +9. На заході — від -1 до +4. У північній частині очікується +3 +7 градусів. А на сході — +4 +7 градусів.

26 січня в північній і західній частинах України буде сніг. Температура повітря очікується -1...1. У південній та східній частинах країни буде дощ. Температура буде  від +4 до +6 градусів.

27 січня в західній частині країни очікується сніг і температура повітря від 0 до -4. На півдні буде сніг з дощем і від -1 до +2 градусів вище нуля. На заході в цей день буде хмарно і температура від 0 до 2 градусів тепла. У північній частині очікується сніг і температура від 0 до 2 градусів вище 0.

28 січня на заході очікується хмарна погода з температурою повітря -1..1. На сході сніг з дощем очікується в цей день і температура від -1 до 3 градусів тепла. У південних областях також пройде сніг з дощем і буде від 1 до 3 градусів вище 0. На півночі в цей день буде сніг і температура повітря складе від 0 до -2.

29 січня не очікується опадів на території всієї країни. Температура повітря в цей день складе -1...1. На півночі очікується від 0 до -2.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, якою буде погода у 2021 році. Синоптики прогнозують аномальну спеку і казкову наступну зиму зі снігом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини