Головна Новини Суспільство події Народжувала майже щороку: на Хмельниччині жінка народила свою 18-у дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Народжувала майже щороку: на Хмельниччині жінка народила свою 18-у дитину

Це перші подібні пологи в області

5 січня 2021, 15:43 comments1055
Поділіться публікацією:

42-річна жінка з Хмельницької області народила свою 18-у дитину. У новонародженого сина хмельничанки Павлика, дев'ять братів і вісім сестер. Про дивовижну історію багатодітної матері повідомило "Суспільне".

Народжувала майже щороку: на Хмельниччині жінка народила свою 18-у дитину

У Хмельницькій області жінка народила 18-ту дитину - фото з відкритих джерел

Акушер-гінеколог Анна Жолкевська розповіла, що 18-і пологи Світлани Кухарчук, саме так звуть жінку, мали певні ризики, проте хмельничанка народила здорову дитину вагою понад чотири кілограми.

Керівник відділенням екстрагенітальної патології вагітних Хмельницького обласного перинатального центру Людмила Мельник повідомила, що подібні пологи у них вперше, і підрахувала, що Світлана Кухарчук народжувала дітей практично щорічно.

"Вісімнадцятих пологів не було, були перед цим шістнадцяті пологи. Якщо порахувати, вона вийшла заміж в 18 зараз 42, 18 дітей, це вона народжувала майже щороку", — говорить завідувачка відділення.
Нагадаємо, що раніше "Коментарі" писали про те, що жінка народила свою власну сестру. Шотландка стала сурогатною матір'ю для своєї сестри. 25-річна жінка виносила дитину для своєї 49-річної матері та її чоловіка, Повідомляється, що мати не змогла самостійно народити малюка, тому раніше пройшла стерилізацію. Перед цим вона заморозила свою яйцеклітину. Коли вона зустріла свого майбутнього чоловіка, то запропонувала власної дочки виносити малюка.

Портал "Коментарі" також розповідав дивовижну і, здається, неймовірну історію, яка сталася в британському місті Стокпорт. Там 24-річна дівчина, на ім'я Рей Мартін не підозрювала про свою вагітність, до того як у неї не почалися перейми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини