Головна Новини Суспільство події Наркозно-дихальний апарат врятує не одне життя на Донеччині завдяки Фонду Дениса Парамонова, БФ молодіжної ініціативи "Надія" та HopeUA
commentss НОВИНИ Всі новини

Наркозно-дихальний апарат врятує не одне життя на Донеччині завдяки Фонду Дениса Парамонова, БФ молодіжної ініціативи "Надія" та HopeUA

Благодійні фонди передали лікарні на Сході України сучасне медоснащення.

20 грудня 2023, 16:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Завдяки Фонду Дениса Парамонова, Благодійному фонду молодіжної ініціативи "Надія" та Благодійному фонду HopeUA вдалось забезпечити новітнім медичним оснащенням лікарні у Донецькій області. Один із закладів отримав такий потрібний для лікування пацієнтів наркозно-дихальний апарат разом з компресором, а ще — сучасний апарат для УЗД. Про це меценатська організація повідомляє на своєму сайті.

Наркозно-дихальний апарат врятує не одне життя на Донеччині завдяки Фонду Дениса Парамонова, БФ молодіжної ініціативи "Надія" та HopeUA

Благодійні фонди передали лікарні на Сході України сучасне медоснащення

Сьогодні лікарні на Донеччині вкрай потребують підвищеної уваги, адже пацієнтів тут дуже багато. Один з медзакладів потребував саме наркозно-дихальний апарат, яким і було забезпечено лікарню. Цей пристрій потрібен для підготовки пацієнтів до хірургічних операцій, подаючи дозовану кількість спеціальних газоподібних та рідких препаратів, щоб ввести людину в стан наркозу.

Наркозно-дихальний апарат врятує не одне життя на Донеччині завдяки Фонду Дениса Парамонова, БФ молодіжної ініціативи ”Надія” та HopeUA - фото 2

Окрім цього, ще одна лікарня на Донеччині отримала від благодійних фондів сучасний УЗД-апарат, що допоможе якісно виконувати діагностику пацієнтів.

"Ми усі розуміємо, що на Сході України ситуація вкрай важка, а людей, яким потрібна медична допомога, стає тільки більше. Лікарі працюють на межі своїх можливостей, а тому їх труд потрібно полегшувати. Сучасний наркозно-дихальний апарат та УЗД-апарат значно покращать якість медичних послуг для пацієнтів. Ми ж разом з партнерами не зупиняємось на цьому, продовжуючи забезпечувати лікарні країни усім необхідним", — зазначили у Фонді Дениса Парамонова.

Наркозно-дихальний апарат врятує не одне життя на Донеччині завдяки Фонду Дениса Парамонова, БФ молодіжної ініціативи ”Надія” та HopeUA - фото 3

Протягом року Фонд Дениса Парамонова, Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" та HopeUA вже неодноразово допомагали медзакладам на Донеччині. Наприклад, сюди були доставлені сучасний МРТ-апарат для високої точності діагностування пацієнтів, а також КТ-апарати і багато пристроїв для проведення УЗД. Крім цього, медикам були надані підігрівачі інфузійних розчинів, спеціальні ультразвукові скальпелі та медичні монітори.

"Тут, на передовій, титанічними зусиллями військових, медиків, волонтерів та місцевих мешканців, наближається мир і наша перемога. А ми допомагали, допомагаємо і будемо це робити стільки, скільки буде потрібно!" — розповів амбасадор Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія", відомий композитор Євген Хмара.

Наркозно-дихальний апарат врятує не одне життя на Донеччині завдяки Фонду Дениса Парамонова, БФ молодіжної ініціативи ”Надія” та HopeUA - фото 4

У свою чергу перший заступник голови Комітету ВРУ з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль наголосив, що усе обладнання, доставлене на Донбас, працює в різних медзакладах вздовж лінії фронту і допомагає медикам лікувати наших захисників.

"І коли лікарі пишуть, що надане обладнання врятувало життя військового, допомогло зберегти йому кінцівки чи було використане у надскладній операції, розумієш наскільки це важливо", — зазначив Валерій Дубіль.

В рамках цієї ж благодійної місії Фонд Дениса Парамонова разом з партнерами також доставили у лікарні Покровська, Торецька та Краматорська різноманітне медичне оснащення, а ще засоби захисту та будівельні матеріали. 

До забезпечення цих лікарень усім необхідним долучилися компанія "Медирент", Катіон Інвест, Корпорація "Біосфера", БУДХАУСГРУПП, "Дойч-Фарм", фонд GEM у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation, EltechTrust, Revival Foundation, мережа будівельних магазинів "33 квадратні метри", ПРАТ "ЦЗФ Мирноградська", ТОВ "Краснолиманське".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини