Нардепу, який за "150 тисяч" намагався підкупити копів, обрали запобіжний захід

Суд частково задовольнив клопотання та застосував до Трухіна запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 49,620 тисяч гривень

20 вересня слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Олександру Трухіну, який за "150 тисяч" намагався підкупити патрульних поліцейських і залишити місце ДТП. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

У повідомленні йдеться, що суд частково задовольнив клопотання і застосував до скандального нардепа запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 49,620 тисячі гривень.

Крім того, суд наклав процесуальні обов'язки: прибувати до детектива, прокурора та суду на кожну вимогу; повідомляти детективу, прокурора чи суду про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватись від спілкування з МВС, керівниками Національної поліції, Департаменту патрульної поліції тощо.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Зеленський відреагував на масове бажання окупантів приєднатися до Росії

Також раніше "Коментарі" повідомляли - 77-а сесія Генеральної Асамблеї ООН, що почалася в Нью-Йорку, стане майданчиком для тиску на росію, щоб покласти край війні, яку вона розв'язала проти України. Про це заявила представник Держдепартаменту США Андреа Калан в інтерв'ю телеканалу "FreeДІМ". За словами глави МЗС України Дмитра Кулеби, який очолює українську делегацію, та говоритиме про створення спецтрибуналу для притягнення Росії до відповідальності за злочини агресії, а також про механізм відшкодування збитків, завданих нашій країні війною. Чи варто очікувати якихось рішучих кроків щодо припинення війни та притягнення країни-агресора до відповідальності за підсумками цієї сесії ГА ООН? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.