Головна Новини Суспільство події Нардепи звернуться до Ради безпеки ООН: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи звернуться до Ради безпеки ООН: в чому причина

Проект зареєстрували поки без тексту

7 вересня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Народні депутати України зареєстрували проєкт № 6001 від 7 вересня 2021 року. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Нардепи звернуться до Ради безпеки ООН: в чому причина

Нардепи звернуться до Ради безпеки ООН, фото з відкритих джерел

У зареєстрованому документі говориться, що Верховна Рада України має намір звернутися до Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй. У зверненні депутати хочуть закликати Раду безпеки ООН винести рішення про визнання спецслужб Росії терористичними організаціями.

Йдеться про Федеральну службу безпеки Російської Федерації та Головному управлінні Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

Серед авторів проєкту Олег Дунда, Олександр Алексейчук, Ігор Гузь, Тарас Батенко, Георгій Мазурашу. Проєкт буде опрацьований у Комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Текст постанови ще не оприлюднено.

Як повідомляв портал "Коментарі", Німеччина звинуватила Росію в кібератаці на політиків парламенту. У Міністерстві закордонних справ Німеччини зазначили, що у них є інформація про організаторів кібератаки. У повідомленні наголошується, що це, безумовно, російська військова розвідка ГРУ. Хакери мали завдання вкрасти паролі електронних пошт політиків для ймовірного втручання у вибори.

Також ми писали, що на саміті ЄС у Португалії прем'єр-міністр Республіки Чехія Андрій Бабіш закликав керівництво країн Європейського Союзу до дипломатичного тиску на Російську Федерацію. Бабіш попросив своїх колег розглянути питання висилки хоча б одного російського дипломата. На його думку, такі дії країн-членів ЄС стануть для Путіна яскравою ознакою консолідації європейського суспільства щодо неприйняття агресивної політики Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

7 вересня 2021, 17:24

В Павловскую больницу пусть обратятся, проверить мозги себе, а то со своими бредовыми идеями смахивают на даунов!


Новини