Головна Новини Суспільство події Нардепи розказали, як святкуватимуть Новий рік та як проведуть 2021-й
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи розказали, як святкуватимуть Новий рік та як проведуть 2021-й

Опозиція та "слуги" поділилися, чи проводитимуть новорічні корпоративи всередині фракцій та депутатських об'єднань

16 грудня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Народні депутати з різних партій розказали, як зустрічатимуть Новий рік й чи проводяться в їхніх партіях новорічні корпоративи. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Нардепи розказали, як святкуватимуть Новий рік та як проведуть 2021-й

Нардепи розповіли, як планують святкувати Новий рік, фото з відкритих джерел

Ростислав Тістик з партії "Слуга народу" повідомив, що обговорень щодо новорічного корпоративу всередині фракції немає, у кожного свої плани на святкування Нового року.

"Я повертаюся на Львівщину, це мій рідний регіон. Не було ніяких дискусій стосовно якихось там новорічних вечірок. Особисто планую святкувати Новий рік вдома, з батьками. Скільки планую витратити? Не знаю, хочеться, щоб було олів'є традиційно і щось смачне. В нас в сім'ї приготуванням опікується мати, вона дуже смачно готує", — додав нардеп.

Інна Совсун, народна депутат від "Голосу", повідомила, що замість корпоративу її команда вирішила розіграти між собою подарунки. Тобто кожен анонімно обрав того, кому буде дарувати подарунок. В цьому році таке святкування відбудеться 29 грудня. Народні депутати обміняються книжками. 

"Я не планую нікуди їхати, буду проводити свята вдома, з родиною й готуватися до нового політичного сезону. Я не витрачаю багато, не прихильниця гігантського застілля й не готую на два тижні наперед. Найдорожча страва на святковому столі — це лосось. Я його мариную за два дні до Нового року. А традиційні страви до Різдва не дуже дорогі", — пояснила депутат.

Нестор Шуфрич розповів, що всередині фракції проведення новорічного корпоративу поки що не планується, через ситуацію в країні. Новий рік він буде святкувати з дружиною та найкращим другом.

Юлія Клименко, член об'єднання "Справедливість" говорить, що замість корпоративу будуть невеликі посиденьки 16 грудня.

"У нас багато людей з регіонів, вони завтра поїдуть на свої округи. А сьогодні ми хочемо провести старий рік й почати зустрічати Новий. Буду святкувати вдома, ми запрошуємо друзів, будемо смажити шашлик, їсти і насолоджуватися життям. У мене велика сім'я, скільки буде коштувати святкування ще не рахувала. Приблизно біля 200 грн на людину. Знаю, що в ресторанах корпоративи коштують від 1500 до 2000 грн", — додала Клименко.

Павло Бакунець розповів, що фракція депутатської групи "Довіра" корпоративів не проводять.

"Буває, що збираємося на посиденьки в різних закладах. Цього року ні, бо багато людей вже сьогодні роз'їжджаються по округам. Тому всі разом збиратися в цьому році не плануємо. Буду святкуватиму в колі друзів на Яворівщині. Не займалися ще новорічним столом", — пояснив нардеп.

Як повідомляв портал "Коментарі", Тищенко й Корнієнко відповіли, чи будуть проводити новорічний корпоратив для нардепів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини