Головна Новини Суспільство події Нардеп Ясько заявила, що 53-річний Саакашвілі - це її перше кохання
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Ясько заявила, що 53-річний Саакашвілі - це її перше кохання

Ліза Ясько розповіла про свою любов до Саакашвілі

22 жовтня 2021, 09:34 comments1318
Поділіться публікацією:

Депутат "Слуги народу" Ліза Ясько вважає колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі своєю спорідненою душею, а їхні стосунки — подарунком долі, який треба цінувати. Дівчина підкреслила, вона не розбивала сім'ю Саакашвілі, як багато хто помилково вважає, адже політик уже був один, коли почалися їхні стосунки. Як інформує видання "Коментарі", про це нардеп розповіла в інтерв'ю Олесі Бацман.

Нардеп Ясько заявила, що 53-річний Саакашвілі - це її перше кохання

Саакашвілі і Ясько. Фото з відкритих джерел

Ліза Ясько розповіла, що до того, як у неї зав'язався роман з Михайлом Саакашвілі вона ще мала стосунки з іншим чоловіком, але, зустрівши Саакашвілі, зрозуміла, що він і є її справжня любов. Нардеп зізналася, що їй дуже подобається проводити час з Михайлом Саакашвілі, тому що з ним у всьому є загальний інтерес, є про що говорити буквально на всі теми — і про політику, і про історію, і просто про життя. Тому, підкреслює Ліза Ясько, відчуває якусь родинну близькість душ з грузинським політиком.

Також Ясько уточнила, що їхні почуття почали зароджуватися, коли, як вона, так і Саакашвілі вже не були в стосунках. Екс-президент на той момент вже був розлучений зі своєю дружиною Сандрою Рулофс. Коли саме він розлучився нардеп відмовилася говорити, пославшись на те, що це суто особиста справа Михайла Саакашвілі і його колишньої дружини — розголошувати або не розголошувати такі речі.

Що стосується рішення розповісти про свої стосунки, то це було обумовлено спочатку. За словами Ясько, у неї з Саакашвілі була домовленість, що, якщо щось станеться, комусь із них буде загрожувати небезпека, то потрібно публічно зізнатися про зв'язок між ними. Так і сталося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Саакашвілі каже, що він готовий пожертвувати своїм життям, заради перемоги в боротьбі в Грузії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини