Головна Новини Суспільство події Нардеп від "Голосу" запропонував поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від "Голосу" запропонував поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати

Питання свободи вибору дійсно важливе

16 грудня 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк сьогодні під час роботи Верховної Ради підняв "важливе питання" і запропонував внести поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати. За словами народного обранця, одним подобається червоний колір, іншим жовтий або зелений.

Нардеп від "Голосу" запропонував поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати

"Ми парламентарії і повинні забезпечувати свободу, в тому числі й свободу вибору. Ця правка насамперед про нашу особисту свободу вибору — про те, щоб ми щоранку могли реєструватися не тільки за допомогою зеленої кнопки", — заявив народний обранець.

За словами Железняка, представники міста Жовті Води, можливо, захочуть проголосувати жовтою кнопкою, а деякі — червоною, тому що червоний — це колір любові.

Варто відзначити, що поправка була відхилена з тієї причини, що не була внесена на порядок денний.

Нагадаємо, що зарплатний фонд депутатів наступного року з урахуванням податків складе 655 мільйонів гривень. Тобто, кожен з них за 2021 рік заробить понад півтори млн гривень.


Раніше "Коментарі" писали про те, що Верховна Рада України прийняла Державний бюджет на 2021 рік. У залі парламенту документ підтримали 289 народних обранців. Про це стало відомо в ході засідання Верховної Ради вчора 15 грудня.

Крім того, порталу стало відомо про те, що парламент підтримав закон про запровадження адміністративного покарання за розсилку спаму. Тепер ті, хто займається розсилкою непотрібних адресату електронних послань, рекламних листів і т. п., доведеться мати у своєму бюджеті на оплату штрафів в розмірі від 1,7 тисячі до 3,4 тисячі гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини