Головна Новини Суспільство події Нардеп: у рашистів не вийде оббрехати Бучу та загиблих – вони в істериці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: у рашистів не вийде оббрехати Бучу та загиблих – вони в істериці

Побажання країни-агресора щодо зібрання Радбезу ООН просто проігнорували

4 квітня 2022, 16:07
Поділіться публікацією:

Радбез ООН не буде збиратись на вимогу рф, яка хотіла "поговорити про Бучу" 4 квітня. Натомість засідання пройде за планом, вже наступного дня. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Нардеп: у рашистів не вийде оббрехати Бучу та загиблих – вони в істериці

Буча. Фото: з відкритих джерел

Нардеп пояснив, що росіянам було надто важливо перехопити ініціативу. Зробити вигляд, що вся організація тільки те й робить, що їм підкорюється. Взяти незручну для себе тему та очолити розгляд. Звісно ж, розглядаючи лише свою пропаганду.

"І що ж буде? Ніхто не звертає уваги на побажання країни-терориста. Тому рф заявляє, що повторно звернеться до ООН, аби її "почули". Але неможливо спинити те, що точно станеться вже завтра. У рашистів не вийде оббрехати Бучу та загиблих. Вони в істериці. Їм дуже горить перехопити контроль, але самі ще не зрозуміли: жодна адекватна людина більше не дасть їм право на якісь рішення. Все, це кінець", – написав Олексій Гончаренко.

Політик додав, що Україна з нетерпінням чекає на засідання Радбезу ООН і покладає великі сподівання на свідому, адекватну реакцію світового співтовариства, яке просто зобов’язано винести свій вердикт пінському режиму та ще більше посилити тиск на країну-агресора.

"Наш сум та скорботу потрібно підкреслити правильним рішенням. І жодна кремлівська курва не влізе своїми брудними лапами туди, де ми вшановуємо пам’ять загиблих", – резюмував Олексій Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник голови Офісу президента України Олексій Арестович пояснив, чим закінчиться для Росії застосування хімічної зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини