Головна Новини Суспільство події Нардеп розповів, чому у українців немає вибору і потрібно швидко готуватися до великої війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповів, чому у українців немає вибору і потрібно швидко готуватися до великої війни

Сергій Висоцький вважає, що Росія виведе свої війська на лінію розмежування та запропонує Києву визнати нові «держави» та ввійти з ними в дипломатичний діалог задля вирішення усіх конфліктних питань

22 лютого 2022, 17:38
Поділіться публікацією:

Після того, як Росія визнала так звані "ДНР" і "ЛНР" ватажки квазіформувань звернуться з проханням до Путіна допомогти відвоювати ту територію, яка нібито записана в їх "конституціях", але яку наразі контролюють ЗСУ. І ось тут не виключена серія провокацій з боку Москви після чого збройні сили РФ підуть в наступ. Як інформує видання "Коментарі", таку думку у себе в Facebook висловив нардеп 8-го скликання, журналіст Сергій Висоцький.

Нардеп розповів, чому у українців немає вибору і потрібно швидко готуватися до великої війни

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

"Якщо ви думаєте, що питання капітуляції знято з порядку денного разом із визнанням Росії "ЛДНР", то це хибне враження. Росія визнає кордони так званих "республік" згідно їх "конституцій". Тобто, в межах Донецької та Луганської областей. Що далі? Далі буде підписання відповідних двосторонніх документів між Росією та нашими окупованими територіями. І почнеться друга частина Марлезонського балета. Під назвою "нормалізація відносин між новими державами та Україною". "ЛДНР" зроблять відповідні заяви про те, що частина їхньої суверенної території окупована Україною. Росія виведе свої війська на лінію розмежування та запропонує Києву визнати нові "держави" та ввійти з ними в дипломатичний діалог задля вирішення усіх конфліктних питань. За посередництвом Кремля", – зазначає нардеп. 

За його словами, в разі, якщо складеться приваблива для Росії політична та геополітична ситуація, липові "бандерівські ДРГ" влаштують провокації і Росія розпочне операцію по захисту та відновлення "суверенітету ЛДНР". 

"Що робити нам? Будь-яке відтягування великої війни грає за нас. Але тільки за умови, коли ми робимо відповідні висновки", – зазначив Висоцький. 

Він додає, доведеться забути про дороги та інші "будівництва". Всі гроші доведеться направляти на розвиток та модернізацію армії, нарощувати ЗСУ якісно та кількісно. Потрібно створити систему тотального опору – кожен дорослий громадянин України повинен бути інтегрований в систему територіальної оборони, але не у вигляді контракту, а у вигляді громадянського обов’язку. 

"Будуємо власну "лінію Маннергейму". Не в сенсі бетонних споруд, а в сенсі логістики та озброєння – в разі нападу мобільні війська першої черги повинні вийти на завчасно зрозумілі позиції із переносним протитанковим та протиповітряним озброєнням. Вони повинні бути швидкі, працювати з флангів та тилів. Друга лінія ешелонованого опору – ракетне озброєння. Вільха-М чи аналогічні системи, мобільні установки протикорабельних ракет "Нептун" на морських підступах. Все повинно бути побудовано на платформах, які передбачають швидке пересування", – розповів Сергій Висоцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін заявив, що він не має наміру відновлювати РФ у межах Російської імперії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини