Головна Новини Суспільство події Нардеп Рабінович висловився про реакцію Заходу на підозру Петру Порошенку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Рабінович висловився про реакцію Заходу на підозру Петру Порошенку

Політик порівняв заяви інших країн у разі оголошення підозри Порошенка та "тишу" у відповідь на підозру Медведчуку

23 грудня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Реакція "західних друзів" України на пред'явлення правоохоронними органами п'ятому Президенту України Петру Порошенку підозри у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у справі про постачання вугілля з Донбасу – це черговий приклад подвійних стандартів дійових осіб сучасної геополітики.

Нардеп Рабінович висловився про реакцію Заходу на підозру Петру Порошенку

Вадим Рабинович, фото прес-служби ОПЗЖ

Про це написав народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , пише MIGnews.

"Коли лідера другої в країні (і за чисельністю фракції в парламенті, і за рейтинговими опитуваннями) політичної партії "ОПЗЖ", народного депутата Віктора Медведчука звинуватили за надуманими "подіями" за статтею з гучними формулюваннями про "тероризм і держзраду", посли партнерських нам держав мовчали. Ніхто не повідомив про те, що уважно придивляється до звинувачення, не закликав Феміду бути об'єктивною та об'єктивною. Так і зберігають мовчання досі", — звернув увагу політик.

"Але коли за тією ж статтею і з тими самими формулюваннями підозра Генпрокуратури прилетіла до Петра Порошенка, такого ж партійного лідера, — відразу в унісон посли найстратегічніших наших партнерів закликали до цієї самої неупередженості та об'єктивності, заявивши, що "уважно стежать за розвитком подій". І недвозначно натякаючи, де "правильне" рішення суду…", — зауважив Вадим Рабинович.

"Подвійні стандарти? Поділ українських політиків на "правильних і неправильних"? Особливий підхід до юридичного принципу "один закон для всіх"? Чи це щось інше? А де демократія? От і закінчилася?..", — констатував Вадим. Рабинович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини