Головна Новини Суспільство події Нардеп назвав прізвища топ-політиків, яким готові вручити підозри у держзраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп назвав прізвища топ-політиків, яким готові вручити підозри у держзраді

Контррозвідка спрацювала дуже професійно

20 липня 2022, 15:35 comments1628
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", секретар РНБО Олексій Данилов в інтерв'ю "Українському радіо" заявив, що завдяки професійній роботі українських спецслужб плани Кремля на повномасштабне вторгнення в Україну накрилися мідним тазом. Зокрема контррозвідка СБУ зробила свою справу – багато публічних осіб, які мали б активізуватися після початку війни 24 лютого, десь зникли або сидять тихо. При цьому Данилов не назвав прізвища, про кого конкретно він говорив, але ось нардеп Олексій Гончаренко оперативно відреагував на заяву Данилова, зазначивши у себе в Телеграм, що йдеться в першу чергу про нардепів Євгена Мараєва і Вадима Рабиновича, яким зовсім скоро будуть оголошено підозри у держзраді.

Нардеп назвав прізвища топ-політиків, яким готові вручити підозри у держзраді

Спецслужби. Фото: із відкритих джерел

Олексій Данилов зазначив, що більшість із того, що відбувалося ще з початку лютого, невідомо українським громадянам. Інакше діяти було не можна і тому спецслужби спрацювали максимально ефективно та професійно.

За словами секретаря РНБО, було нейтралізовано безліч людей, які мали активізуватися після 24 лютого.

Данилов зазначив, що про затримання кума Путіна Віктора Медведчука українською контррозвідкою всім уже відомо. Але є й інші персонажі, про які публічно поки що не повідомляють.

Секретар РНБО звернув увагу на той факт, що багато політиків, громадських діячів, які до 24 лютого були в центрі уваги, не зникали з екранів телевізора, тепер ніби крізь землю провалилися, нічого про них невідомо.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Росії Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із президентом України Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава МЗС Росії Сергій Лавров пригрозив Європі справжньою війною та назвав умови Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини