Головна Новини Суспільство події Нардеп Культенко агітує проти законопроекту Зеленського про реформу Конституційного суду - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Культенко агітує проти законопроекту Зеленського про реформу Конституційного суду - політолог

Член фракції «Слуга народу» агітує проти законопроекту, який вніс Володимир Зеленський

31 жовтня 2020, 18:27
Поділіться публікацією:

Народний депутат, член фракції "Слуга народу" Артем Культенко агітує колег по фракції не голосувати за проект закону №4288 "Про відновлення довіри до конституційного судочинства", який вніс до парламенту Президент Володимир Зеленський. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Володимир Цибулько.

Нардеп Культенко агітує проти законопроекту Зеленського про реформу Конституційного суду - політолог

ФОТО: YouTube

"Культенко помічений в прямій агітації проти закону Зеленського", — написав політолог.

За його словами, проросійська позиція Культенко стала помітною після того, як в ході недавньої поїздки "слуг" на Донбас народний депутат разом з колегою Павлом Халимоном замість передової вирушили в Святогірську лавру.

"Замість того, щоб виглядати білими воронами перед бійцями, деякі особливо служиві слуги поїхали послужити воронам в чорному. Саме там, в Святогорську, недавно проходив черговий Сивохо-шабаш руссонайманців під гаслами миролюбності. Але в 2014 році, за свідченням Стрєлкова-Гиркин, там складували зброю для сепаратистів ", — додав Цибулько. Він нагадав опубліковані раніше свідоцтва генерала Ігоря Гордійчука з цього приводу, згідно з якими в перші дні війни на Донбасі в Святогірській лаврі дислокувався чеченський загін спецназу, який воював на боці бойовиків.

Нардеп Культенко агітує проти законопроекту Зеленського про реформу Конституційного суду - політолог - фото 2

"Ну і тепер ось якісь Культенко і Халімон — вірні РПЦ в Україні, їх соцмережі рясніють репостами звернень глави РПЦ в Україні Онуфрія і всілякими пасками та іншою балалайнею. Ця активність досить напружує проукраїнських депутатів. Кажуть, що ці персонажі ведуть індивідуальні бесіди з колегами по фракції щодо блокування деяких ініціатив Зеленського. Саме про тих, де він прагне не завалюватися в відверто проросійський дискурс. Ось і за законом про Конституційний суд почалося перетягування канатів. Культенко помічений в прямій агітації проти закону Зеленського", — написав Цибулько.

За його словами, один з лідерів ОПЗЖ Віктор Медведчук вже відверто лякає виводом проросійської групи зі складу фракції "Слуга народу". У складі такої групи можуть бути депутати з територій, де "Слуга народу" "стає молодшим партнером ОПЗЖ в міськраді і облраді".

"Замість подавати патрони українській армії, метафорично звичайно, вийшла об'їдання військових і пожертвування духівникам ворога", — резюмував Цибулько.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини