Нагадує звук шахеда: на Чернігівщині у чоловіка відібрали мотоцикл

Староста села на Чернігівщині вилучив мотоцикл у чоловіка, який їздив на ньому з порушеннями правил та під час комендантської години.

У селі Іржавець Чернігівської області громада вилучила мотоцикл у місцевого мешканця через те, що транспорт нагадував звук іранського дрона-камікадзе Shahed-136. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook староста села Сергія Сироту.

Сергій Сирота стверджує, що кілька разів пояснював місцевому мешканцю Сергію Чмирю про його порушення. Зокрема вони стосувались заборони їздити на транспортних засобах без фар, шолому, стоп-сигналу, глушників вихлопних газів та вказівників поворотів.

За словами старости села Іражвець чоловік свідомо ігнорував прохання та їздив на мотоциклі без фар, номерів, шолому, поворотів в темну пору доби та під час комендантської години.

"Більше того, звук мотоцикла без глушника нагадує звук шахеда, і жителі сіл іноді лякалися та зверталися по допомогу. На жаль, поліція не змогла його спіймати. Але ми сьогодні поклали цьому край", - пише Сергій Сирота.

Сирота розповів, що мотоцикл у порушника було вилучено та передано поліції.

Староста села Іражвець також розкритикував усіх, хто порушує ПДР, ігнорує комендантську годину та вважає, що "війна десь далеко і можна пити алкоголь, курити "траву" і веселитись всю ніч, заважаючи відпочивати громаді".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські військові стягнули до кордону з Україною надзвичайно небезпечну техніку.

Також "Коментарі" писали про Збройні сили України, які отримали чергову партію канадський бронетранспортер Senator. Резніков опублікував коротке відео з цією військовою технікою.