Головна Новини Суспільство події Наєв обговорив з канадським колегою військову ситуацію на російсько-українському кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Наєв обговорив з канадським колегою військову ситуацію на російсько-українському кордоні

Наєв ознайомив Вільяма Сеймура з основними завданнями і функціями Командування

4 жовтня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв провів зустріч із заступником командувача об'єднаних операцій Канади генерал-майором Вільямом Сімором. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомила прес-служба Командування об'єднаних сил ЗСУ.

Наєв обговорив з канадським колегою військову ситуацію на російсько-українському кордоні

Наєв ознайомив Вільяма Сімора з основними завданнями і функціями Командування Фото: прес-служба Командування об'єднаних сил ЗСУ

Наєв поінформував канадського колегу про те, яка військово-політична ситуація склалася навколо України, а також представив головні цілі і завдання, які стоять перед ВСУ. Окремо було озвучено плани і наміри співпраці з країнами-членами НАТО, що є вкрай важливим для України.
У бесіді сторони торкнулися питань співпраці. Зокрема, було приділено особливу увагу питанню співпраці з представниками тренувальної місії Збройних сил Канади в рамках операції "UNIFIER" і продовження консультативно-дорадчої допомоги для придбання повних можливостей Командування об'єднаних сил ЗСУ.
Сергій Наєв висловив сподівання, що в подальшому вдасться посилити співпрацю, а також вдасться й надалі обмінюватися досвідом, залучаючи канадських інструкторів до навчання українських військових.
Також генерал-лейтенант подякував керівництву Північноатлантичного альянсу в особі генерал-майора Сімора, за всебічну підтримку, помітивши позитивні зрушення, які відбулися в командуванні при придбанні оперативної сумісності зі збройними силами країн-членів НАТО.
Читайте також на порталі "Коментарі" — радник глави ОП, спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович розповів, в якому випадку українським військам буде відданий наказ йти в наступ, звільняючи Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини