Головна Новини Суспільство події Над морем в Одесі помітили рідкісне природне явище: як воно виглядало (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Над морем в Одесі помітили рідкісне природне явище: як воно виглядало (ВІДЕО)

Одесит зафіксував зелений промінь

17 лютого 2022, 14:43 comments1071
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі помітили та зняли на камеру рідкісне атмосферне явище. Про це пише видання ТСН.

Над морем в Одесі помітили рідкісне природне явище: як воно виглядало (ВІДЕО)

Одесит відобразив рідкісне природне явище

Як стало відомо, над морем в Одесі було помічено рідкісне явище, яке називають "зеленим променем". Фото події опублікував у соціальній мережі Facebook місцевий житель.

"Впіймав "класичний" зелений промінь на морі в Одесі, яскраво-зелений спалах до сходу сонця. Полювання вдалося!" – пише Євген Моргун, який став свідком даного явища. 

Для довідки: зелений промінь є оптичним явищем, що є спалах зеленого кольору в момент зникнення сонячного диска за горизонтом (зазвичай морським) або ж під час появи його через горизонт. Події можна спостерігати лише кілька секунд. А також вона потребує гарних погодних умов. Поява зеленого променя пов'язане з рефракцією сонячних променів у атмосфері нашої планети.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у небі над Великобританією помітили хмарні "вим'я". Вони є хмарами незвичайної форми. Їх появу пов'язують із заснуванням циклонів. Свідки цієї події сфотографували небо в незвичайних хмарах та опублікували свої знімки у соцмережі.

Читайте також, що Зеленський розповів, чому відстань України до членства в НАТО так і не скорочується. Президент України заявив, що коли українська держава хоче говорити про свою незалежність, багато інших країн мають якісь "свої зацікавленості". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що Росія перехоплювала американські літаки у міжнародному повітряному просторі. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини