Головна Новини Суспільство події Нацрада перевірить канал "НАШ" через виступи Азарова в ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацрада перевірить канал "НАШ" через виступи Азарова в ефірі

Слова екс-прем'єра можуть призвести до подальшого посилення агресії не тільки в ОРДЛО, а й на всій території держави

12 лютого 2021, 16:48
Поділіться публікацією:

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має намір перевірити телеканал "Наш" через висловлювання у його ефірі Миколи Азарова, прем'єр-міністра часів каденції Віктора Януковича. Про це йдеться на сайті регулятора, передає ТСН.

Нацрада перевірить канал "НАШ" через виступи Азарова в ефірі

Микола Азаров - фото з відкритих джерел

"Микола Азаров заперечив участь в збройному конфлікті на Донбасі збройних сил Росії, ігнорував наявність незаконних збройних формувань, що здійснюють незаконні дії з використанням зброї на території окремих районів Донецької та Луганської областей. Він покладає відповідальність за збройну агресію Російської Федерації проти України на ВСУ", — повідомили в прес-службі Нацради.

У Нацраді також підкреслили, що слова колишнього очільника уряду можуть призвести до подальшого посилення агресії не тільки в ОРДЛО, а й на всій території держави.

Більш того, під час свого виступу в ефірі "Наш", прем'єр використовував неправдиві висловлювання, що прирікають рішення Міжнародного кримінального суду. Мовляв, суд чітко визначив, що в Україні "має місце громадянський конфлікт. А в громадянському конфлікті заборонено використовувати збройні сили".

Національна рада також висловлює обурення того, що ведучі телеканалу під час ефіру не відреагували на подібні висловлювання колишнього прем'єра.

"Такі дії мовника можуть дестабілізувати суспільство, загострити військове протистояння", — підсумував регулятор.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту на Донбас відповів на питання про те, чи закриють в Україні телеканал "Наш" слідом за 112, NewsOne і Zik, на які були накладені санкції РНБО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини