Головна Новини Суспільство події Нацполіція переходить на посилений режим несення служби: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацполіція переходить на посилений режим несення служби: що відбувається

З 14 по 19 лютого 2022 року особовий склад поліції переведений на посилений режим несення служби

14 лютого 2022, 17:58
Поділіться публікацією:

Усіх українських правоохоронцівв на найближчі 5 днів, з 14 до 19 лютого, переведено у посилений режим несення служби. Про це у Facebook повідомив очільник Національної поліції України, Ігор Клименко. Передає портал "Коментарі".

Нацполіція переходить на посилений режим несення служби: що відбувається

Правоохоронців перевели в посилений режим роботи. Фото з Facebook

На практиці це означає, що на вулицях міст України буде працювати більша кількість патрулів, які забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок на вулицях. Також передбачено розгортання додаткових ситуаційних центрів для цілодобового моніторингу оперативної обстановки в країні. Усі об’єкти критичної інфраструктури, органів державної влади та місцевого самоврядування будуть взяті під особливу охорону.

"Посилений режим поліції — це не додатковий привід для паніки. Це про захист та повну готовність", — написав Клименко у Facebook.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" псиали про те, що міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову з міністром оборони Республіки Білорусь Віктором ХренінимОфіційні джерела стверджують, що главам оборонних відомств вдалось домовитись про певну розрядку ситуації, в контексті проведення військових навчань в обох країнах. Важливим моментом, який вдалось узгодити українському міністру з білоруським — це направлення військових аташе на навчання. Тобто на українські навчання "Заметіль-2022" приїде представник Мінська, а на спільні навчання Росії та Білорусі "Союзна рішучість" — Києва. Також в українському міністерстві додали, що міністри "домовились про продовження контактів з метою розвитку відносин в оборонній сфері в дусі добросусідства".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини