Головна Новини Суспільство події Нацкомісія змінила своє рішення щодо тарифів на водопостачання
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацкомісія змінила своє рішення щодо тарифів на водопостачання

Після різкої критики Зеленського та негативної реакції суспільство НКРЕКП змінила своє рішення щодо ціни на воду.

3 липня 2023, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

НКРЕКП провела позачергове засідання на якому ухвалили рішення скасувати підняття цін на воду. Таке рішення було прийняте після критики суспільства та влади на зміну тарифу від Нацкомісії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Нацкомісія змінила своє рішення щодо тарифів на водопостачання

НКРЕКП скасувала підвищення ціни на воду. Фото з відкритих джерел

29 червня НКРЕКП ухвалила рішення за яким коригує тарифів на централізоване водопостачання. Згідно зі змінами ціна на воду мала б зрости в середньому на 32% з 1 липня 2023 року. Однак через критику регулятор вирішив скасувати попереднє рішення.

"Регулятор розпочинає консультації з Кабінетом Міністрів України та всіма зацікавленими сторонами задля напрацювання справедливого соціального рішення", — йдеться у заяві НКРЕКП.

Однією з причин такого рішення голова Нацкомісії Костянтин Ущаповський називає критику президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що Зеленський різко відреагував на підвищення тарифів на воду для населення, які ухвалила НКРЕКП. Президент назвав такі дії "ганебними, непрофесійними та непогодженими з урядом". Зеленський наголосив, що під час війни потрібно бути єдиною командою у прийнятті рішень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський назвав точні втрати вагнерівців в Україні за час війни. Президент окремо вказав на кількість знищених найманців та поранених.

Також "Коментарі" писали про скандал в Ужгороді, де п'яний майор ТЦК побив дружину військового ЗСУ. На інцидент відреагували в Міністерстві оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини