Головна Новини Суспільство події Націоналісти прийшли вимагати закриття телеканалу "НАШ": їх зустріли силовики (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Націоналісти прийшли вимагати закриття телеканалу "НАШ": їх зустріли силовики (ВІДЕО)

Учасники акції називають "НАШ" ще одним рупором кремлівської пропаганди

4 лютого 2021, 14:22 comments1601
Поділіться публікацією:

4 лютого 2021 року під стінами будівлі, в якій працюють журналісти телеканалу "НАШ", сталися сутички між радикальними націоналістами та представниками Нацгвардії та інших силових структур. Протестуючі прийшли вимагати закриття каналу, переконуючи, що він транслює російські наративи щодо України. Про подію повідомляє низка вітчизняних Telegram-каналів.

Націоналісти прийшли вимагати закриття телеканалу "НАШ": їх зустріли силовики (ВІДЕО)

Націоналісти вимагають закрити телеканал "НАШ". Фото: PavlovskyNews

Акцію-вимогу на закриття чергового українського медіа націоналісти назвали "Доб’ємо гнид".

Цікаво, що правоохоронці стримують мітингарів, стверджуючи, що у заявці на масове зібрання була вказана інша адреса. Націоналісти уже кілька разів намагалися штурмувати будівлю телеканалу, але поки силовики зупиняють ці спроби.

Приводом для активізації радикальних поглядів стало, звісно, блокування телеканалів "112 Україна", "Zik" та "NewsOne", які номінально належать народному депутату Тарасу Козаку. Взагалі ж вважається, що акції цих медіа придбав голова партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук. 

Варто зазначити, що звинувачений у публікації кремлівської пропаганди телеканал "НАШ" знаходиться у власності батька колишнього представника "Партії регіонів" Євгена Мураєва.

UPD. Станом на 14:30 ситуація біля телеканалу нормалізувалася — націоналісти покинули територію, так і не зайшовши всередину будівлі. Правоохоронці залишилися чергувати біля входу. 

Між іншим, як уже повідомляли "Коментарі", ввечері 3 лютого стало відомо, що гендиректор каналу "НАШ" Євген Дудник склав свої повноваження. Власне звільнення чоловік прокоментував особистими принципами, які не дозволяють йому "переступити" через себе.

Також кореспонденти порталу інформували про те, що РНБО може застосувати санкції й до інших українських телеканалів, які займаються антиукраїнською діяльністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Told

5 лютого 2021, 03:31

Это наступ на свободу слова,заколебали!

Сергей

4 лютого 2021, 21:37

Націоналіст, Ага,ну и них же пока (подчёркиваю-пока) свастики на рукавах нет,да и пришли они без портретов Гитлера-ну какие же они нацисты...наглая клевета..."наклэпи"...

Націоналіст

4 лютого 2021, 18:46

Виктор, Це ж треба настільки тупим бути, щоб не розуміти різниці між націоналізмом та нацизмом.

Виктор

4 лютого 2021, 14:32

Не националисты. Они нацисты. Почему у нас нацистов, стыдливо называют националистами. Из - за нацистов все проблемы в Украине.


Новини