Головна Новини Суспільство події Набрало мільйон лайків: маленький тік-токер підкорив мережу новим роликом про Різдво (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Набрало мільйон лайків: маленький тік-токер підкорив мережу новим роликом про Різдво (ВІДЕО)

Матвій Брус з Черкаської області став справжньою зіркою

13 листопада 2023, 22:20
Поділіться публікацією:

5-річний  мешканець Черкащини Матвій Брус   вже справжня знаменитість. Хлопчик став  відомим  після того,  коли його тато оприлюднив в соціальних  мережах  відеоролик, де  Матвійко каже : "Скоро вже буде Пасха" і  робить рекламу  м'ясним виробам.

Набрало мільйон лайків: маленький тік-токер підкорив мережу новим роликом про Різдво (ВІДЕО)

Матвій Брус (фото з відкритих джерел)

Відеоролик  так  сподобавсь   українцям в соціальних мережах, що група  МЮСЛІ UA   наклала на слова музику і  вийшов ремікс. За сім місяців  нова пісня набрала на YouTube  більше п'яти  мільйонів переглядів.

Тепер  Володимир Брус -  тато  відомого хлопчика  -  оприлюднив новий  відеоролик. Там  Матвійко  нагадує, що  швидко прийде  Різдво. Малий українець  дає пораду  всім  починати утеплятись, щоб не мерзнути на вулиці.

До того ж , Матвійко  хвалиться  зубом, який в нього випав і розповідає  кумедну  бувальщину про  дідуся і кобилу, яка "виперділа його зуб". 

Як реагують  користувачі мережі

  • "О, нова пісня буде"
  • "Новий шедевр"
  • "Ну, що це за сонечко таке?"
  • "Я тільки забула про Пасху, як Різдво на носі"

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відео військового зібрало мільйони переглядівОдин з  військових  47 окремої механізованої бригади "Магура" Валерій Маркус оприлюднив повний відеоролик, відзнятий під час  штурму позицій російських загарбників, за яке він "отримав по шапці від "Залужного", бо був в бою  без каски.  

Відеоролик, виставлений  на каналі Валерія  Маркуса названо  так  "47-ма ОМБр "Маґура" прориває оборону росіян на півдні", ці події реально відбувались на оприлюднених кадрах.  За 22 години відеоролик  набрав майже  2 мільйонів переглядів. Саме тут можна спостерігати  як нелегко  доводиться українським захисникам, щоб в період наступу  звільнити українську  територію.
 

@vovka_brus

Скоро буде різдво

♬ оригинальный звук — Вовка Брус



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини