Головна Новини Суспільство події Набрали чинності нові правила розмитнення "євроблях": у чому підступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Набрали чинності нові правила розмитнення "євроблях": у чому підступ

Як акцентував ведучий програми "Новини.Кримінал" на KYIV.LIVE Олексій Павловський, кожна людина повинна мати право купити автомобіль за доступною ціною

21 квітня 2021, 23:39
Поділіться публікацією:

Митне оформлення "євроблях", в'їхали в Україну до кінця 2020 року, буде коштувати не більше 1000 євро. Пільгове розмитнення буде діяти протягом 180 днів з моменту вступу в силу законів, які її передбачають. Це № 4643-д і № 4644-д, які Верховна Рада прийняла в другому читанні 15 квітня. "За" проголосували 235 і 237 нардепів відповідно.

Набрали чинності нові правила розмитнення "євроблях": у чому підступ

Євробляхи (фото з відкритих джерел)

Дане рішення оцінив для видання "Коментарі" Олексій Павловський — експерт з безпеки, ведучий програми "Новини.Кримінал" на KYIV. LIVE.

За його словами, доступне розмитнення автомобілів — дуже правильний хід уряду.

"В цьому випадку, законопроект передбачає розмитнення автомобілів не нижче екологічного стандарту Євро-2 і не старше 1995 року випуску. Безумовно, коли такі автомобілі їздять по дорозі, вони повинні бути в справному технічному стані. Для цього існує сертифікація, в ході якої експерти перевіряють автомобіль", — вважає експерт.

Як акцентував ведучий програми "Новини.Кримiнал" на KYIV. LIVE, кожна людина повинна мати право купити автомобіль за доступною ціною. Платежі при розмитненні завищені і неаргументовані.

"Наприклад, я не так давно купив автомобіль з Америки, який виграв на аукціоні за 3,5 тис. Дол. В Україні розмитнення просять ще 3,5 тис. Дол. За автомобіль Євро-5 2015 року. Автомобіль повинен бути в статусі засобу пересування, а не розкоші. В Європі людина може купити автомобіль з однієї зарплати. В Україні деякі за життя не можуть зібрати гроші на таку покупку. Це ненормально ", — додав експерт.

Нагадаємо, що цей рік подарує Україні багато автомобільних новинок. Причому машини, що будуть дебютувати у 2021-му, можна сміливо назвати космічними і цікавими. Топ-10 найбільш очікуваних автомобілів можна подивитися в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Таможенный брокер

15 травня 2021, 07:31

Растаможка евроблях под ключ, снятие с учета, купчая, экология. Документы для растаможки. Таможенный брокер. http://autotehosmotr.pp.ua

Таможенный брокер

5 травня 2021, 07:00

Растаможка евроблях (2021 год) по льготному закону 4643-д. Подготовка документов для растаможивания евроавто. Снятие с учета. Купчая. Справка экологии. Таможенный брокер. http://autotehosmotr.pp.ua


Новини