Головна Новини Суспільство події На яку угоду зі слідством пішли Протасевич та його дівчина
commentss НОВИНИ Всі новини

На яку угоду зі слідством пішли Протасевич та його дівчина

Журналіст визнав свою "провину" та пішов на співпрацю зі слідством

25 червня 2021, 19:22
Поділіться публікацією:

Опозиційний білоруський журналіст Роман Протасевич та його дівчина, росіянка Софія Сапега, вирішили укласти угоду про співпрацю зі слідством і дали свідчення, якими зізнались у своїй "провині". Про це повідомляє пресслужба Слідчого комітету Республыки Білорусь.

На яку угоду зі слідством пішли Протасевич та його дівчина

Роман Протасевич - фото з відкритих джерел

Правоохоронці інформують, що відповідно до законодавства пара раніше звернулася з клопотанням про укладення досудової угоди про співпрацю зі слідством та дала всі необхідні свідчення.

"У клопотанні вони зобов'язалися сприяти попередньому слідству в розслідуванні злочинів, викритті співучасників, здійснювати все можливе для загладжування шкоди, заподіяної своїми злочинами", — йдеться в повідомленні.

Також в білоруському Слідкомі заявили, що саме у зв'язку з цим журналісту і його подрузі змінили запобіжний захід на домашній арешт.

Нагадаємо, 25 червня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що опозиціонеру Роману Протасевичу і його дівчині Софії Сапегі змінили запобіжний захід з перебування в СІЗО на домашній арешт. В даний момент раніше затримані молоді люди знаходяться в спеціальних орендованих квартирах на території Мінська. Деталі знайдете в нашій статті.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, чи збирається Білорусь, на думку Олександра Лукашенка, коли-небудь воювати. Подробиці можете знайти нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чи міг би Володимир Путін вчинити так само, як і його білоруський колега, щодо посадки літака з розшукуваними особами на борту. Деталі шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/skgovby/4775
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини