Головна Новини Суспільство події На які дві речі Білл Гейтс не готовий витрачати багато грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

На які дві речі Білл Гейтс не готовий витрачати багато грошей

Білл Гейтс дав чітку і просту відповідь

14 березня 2021, 10:45 comments1100
Поділіться публікацією:

Американський підприємець, співзасновник Microsoft Білл Гейтс назвав речі, на які він не витрачає багато грошей.

На які дві речі Білл Гейтс не готовий витрачати багато грошей

Білл Гейтс (Фото: Jack Taylor / Getty Images)

Відомо, що Білл Гейтс один з перших чоловіків Силіконової долини (разом зі Стівом Джобсом), який втілив в життя новий образ мільйонера без дорогущих брендів і аксесуарів. Підприємець зізнався, що дійсно не витрачає величезні суми на одяг і прикраси.

Співзасновник Microsoft на відміну від інших багатих людей, воліє бюджетні годинники японського виробника Casio, а от вкладати гроші в Rolex — це не для нього. Також він не зациклюється на одязі від світових брендів. Білл Гейтс любить носити звичайні светри, класичні сорочки й не обов'язково, щоб вони були придбані в дорогих бутиках.

Але разом з цим, мільярдер зазначив, що коли справа стосується його дружини, то на ці речі він грошей не шкодує. На подарунок дружині він купує кращий одяг і прикраси.

Своїм прикладом співзасновник Microsoft показує, що бути мільярдером — це не означає ходити в модному одязі, носити дорогі коштовності й виставляти напоказ інші речі. Стиль Білл Гейтса досить стриманий і простий, але навряд чи хтось скаже, що у нього немає смаку. Мільярдер розуміє, в які речі варто вкладати свої фінанси, а в які — ні.

Нагадаємо, що американський мільярдер Білл Гейтс порекомендував до перегляду три нових серіали, які йому дуже сподобалися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що підприємець Білл Гейтс назвав книгу, яку повинен прочитати кожен. Це бізнес-література, яка вчить будувати успішні організації, а потім ними керувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

буба

14 березня 2021, 11:05

Йоська Сталин тоже не был шмотошником. Но у него были свои недостатки...


Новини