Головна Новини Суспільство події На Волині 26-річна жінка продала чужу дитину за 30 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Волині 26-річна жінка продала чужу дитину за 30 тисяч доларів

Перед судом постане жінка, котра вирішила продати сина своєї подруги за декілька десятків тисяч доларів

8 червня 2023, 12:25
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Офіс генерального прокурора.

На Волині 26-річна жінка продала чужу дитину за 30 тисяч доларів

Жінка продала дитину подруги. Фото Офісу генерального прокурора

На неї склали обвинувальний акт за статтею про торгівлю людьми, вчинену щодо малолітнього. Слідство триває. Як стало відомо, 26-річна волинянка піклувалася про небажану дитину подруги, котру та, народила таємно вдома у 2022 році. Уже наступного дня після пологів, горе-матір віддала кровинку.

"11-місячний хлопчик невдовзі став зайвим піклувальниці, тому жінка вирішила його продати за 30 тис доларів США", — йдеться у повідомлені Офісу генерального прокурора.

У березні 2023 року жінку затримали, під час передачі дитини покупцю у Луцьку. Зараз дитина перебуває у медичному закладі.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — В Україні хочуть створювати так звані Центри життєстійкості: що відомо На території України планують запустити в роботу Центри життєстійкості. За основу візьмуть досвід Ізраїлю. Такі простори створять у громадах. На базі Центрів консультуватимуть, надаватимуть психологічну підтримку та послуги соціального характеру. Займатиметься обслуговуванням українців адміністративна команда, волонтери та менеджери.

Як писали "Коментарі", — У Львові неповнолітнього оштрафували за секс з 18-річною дівчиною на тролейбусній зупинці Франківський суддя оштрафував неповнолітнього за інтим з львів’янкою на зупинці громадського транспорту. Хлопець має заплатити 51 грн штрафу. Дію у суді розглянули як дрібне хуліганство. Подія трапилася у лютому, поточного року, пізно ввечері. Як зауважують в постанові суду, молода пара своїми діями порушила громадський порядок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини