Головна Новини Суспільство події На в'їзді до Києва з'явилися блокпости Нацгвардії: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

На в'їзді до Києва з'явилися блокпости Нацгвардії: причина

Триватимуть навчання до 13 серпня

10 серпня 2021, 00:29 comments6236
Поділіться публікацією:

На в'їздах до Києва, який готується до масштабного параду до Дня Незалежності, з понеділка, 9 серпня, встановили блокпости, де чергує і бронетехніка. У МВС заявили — так в столиці стартувала активна фаза командно-штабних навчань із залученням підрозділів ЗСУ та Нацгвардії.

На в'їзді до Києва з'явилися блокпости Нацгвардії: причина

Нацгвардія - фото з відкритих джерел

В рамках навчань військові виконують бойові завдання, охороняють критично важливі об'єкти, забезпечують надійну роботу органів державної влади та місцевого самоврядування. Також нацгвардійців залучили до охорони громадського порядку в Києві спільно з представниками Національної поліції.

На в'їзді до Києва з'явилися блокпости Нацгвардії: причина - фото 2

Нагадаємо, національні гвардії передали новий вертоліт Airbus. Про це повідомив Арсен Аваков, передає пресслужба МВС України. За інформацією джерела, МВС отримало новий вертоліт французького виробництва — Н-225. Ця гвинтокрила машина стала вже п'ятою в цьому році, яку Міністерство внутрішніх справ отримало за контрактом з Airbus Helicopters. Повідомляється, що вертоліт буде використаний підрозділами Національної гвардії при виконанні бойових завдань. Також глава МВС зазначив, що контракт з компанією "Airbus Helicopters" на поставку 55 вертольотів успішно виконується і вже до кінця цього року Україна отримає 28 машин в рамках формування та розвитку Системи авіаційної безпеки Міністерства внутрішніх справ.

Для довідки: Єдина система авіаційної безпеки і захисту МВС від французької компанії-виробника вже отримала чотирнадцять вертольотів: • два — Н125 для Державної прикордонної служби України; • два — Н145 для Національної поліції України; • десять — Н225 — шість одиниць для ГСЧС і чотири для Національної гвардії України.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

пророк

10 серпня 2021, 05:42

тренируют население. люди привыкнут,а осенью будут принимать закон про амнистию боевиков и присоединение донбасса(раковой опухоли) к телу украины ,на условиях росии и германии. Меркель приедет пояснить клоуну что и как делать и как усмирять бунт.


Новини