Головна Новини Суспільство події На Україну чекає тиждень грозових злив: у яких областях погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

На Україну чекає тиждень грозових злив: у яких областях погіршиться погода

Прогноз погоди на тиждень в Україні

12 червня 2022, 23:00 comments6174
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У найближчі кілька днів у деяких областях України прогнозують дощі із грозами. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

На Україну чекає тиждень грозових злив: у яких областях погіршиться погода

Погода в Україні

За даними синоптиків, дощова погода в Україну прийде з нового робочого тижня. У понеділок грозові зливи пройдуть у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях. На Херсонщині дощ пройде у ніч на 13 червня.

У вівторок, 14 червня, дощі з грозами очікуються у більшості областей України: Чернігівській, Київській, Черкаській, Житомирській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Сумській, Донецькій та Луганській, а також Сімферополі.

15 червня грозові зливи продовжаться у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській.

У четвер, 16 червня, у всіх областях України очікується сонячна погода. Температура повітря у південній частині буде до 28 градусів, у північній – до 24 градусів, у західних областях очікується до 23.. 25 градусів, у східній частині – до 27 градусів.

17 червня дощі з грозами пройдуть у всіх західних областях, а також у Київській та Чернігівській областях. В інших буде спекотна сонячна погода.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти готові підривати себе гранатами, щоб виїхати з війни (АУДІОЗАПИС). В українській розвідці розповіли, що російські військові готові отримати поранення від гранати, щоб повернутися додому.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що   розвінчуємо фейки: де та за яких умов можуть вручити повістки. У Центрі протидії дезінформації при РНБО розвінчали найпопулярніші фейки, які стосуються вручення повісток чоловікам призовного віку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини