Головна Новини Суспільство події На спортивні стадіони дозволили пускати відвідувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

На спортивні стадіони дозволили пускати відвідувачів

Кабмін дозволив проведення масових заходів на стадіонах з глядачами з наповненістю споруд, приміщень не більше 50 відсотків місць

18 лютого 2021, 00:58
Поділіться публікацією:

З наступного тижня українці починають жити за правилами адаптивного карантину. Як йдеться на сайті глави держави, можна буде відвідувати заходи на стадіонах. Наповненість приміщення повинна не перевищувати не більше п'ятдесяти відсотків.

На спортивні стадіони дозволили пускати відвідувачів

Стадіон, фото - з відкритих джерел

Документом також дозволяються клінічні проведення офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів командних ігрових видів спорту, професійних спортивних клубів з глядачами з наповненістю споруд, приміщень не більше 50 відсотків місць за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов'язкового щоденного контролю за станом здоров'я учасників.

"Організатор заходу є відповідальним за нанесення горизонтальної розмітки або інших засобів дистанціювання для дотримання між особами фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра в разі проведення заходу з розміщенням осіб стоячи", — йдеться в постанові.

Нагадаємо, 24 лютого в Україні введуть адаптивний карантин. Передбачено  для українців чотири рівні епідемічної небезпеки: зелений, жовтий, помаранчевий і червоний. У МОЗ пояснили, що передбачає кожен з них. Зелений рівень: — рівень захворюваності на грип та ГРВІ на території не менше 13 регіонів України не перевищує 50% від епідемічного порогу, встановленого для відповідного регіону; — виявлення випадків інфікування COVID-19 (методом ПЛР і за визначенням антигену) — менше 5%. Жовтий рівень: — масові заходи за умови розрахунку 4 "квадрати" площі на одну особу, або наповненість залу понад 50% місць;





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини