Головна Новини Суспільство події На скільки і коли продовжать воєнний стан та мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

На скільки і коли продовжать воєнний стан та мобілізацію

Наступного тижня має відбутися голосування у комітеті та у Верховній Раді, повідомив нардеп Ярослав Железняк

20 липня 2024, 13:40 comments1609
Поділіться публікацією:

Варто очікувати, що найближчими днями президент України подасть до Верховної Ради два закони – про продовження дії воєнного стану та продовження загальної мобілізації. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

На скільки і коли продовжать воєнний стан та мобілізацію

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

"Нагадаю, що поки що військовий стан діє до 11 серпня 2024 року. Відповідно наступного тижня десь 22-25 липня відбудеться голосування в Комітеті і потім Раді. І дуже ймовірно знову на 90 днів, тобто до 9 листопада 2024 року", — написав парламентар у Telegram.

Ярослав Железняк додав, що це буде вже дванадцяте голосування Верховної Ради за воєнний стан.

Читайте також на порталі "Коментарі" — якщо всьому цивілізованому світу вдасться змусити Росію реально сісти за стіл переговорів, то є підстави стверджувати, що гаряча фаза війни може завершитися вже до кінця цього року. Про це президент України Володимир Зеленський висловив в інтерв'ю ВВС.

Президент нагадав, що минулого місяця у Швейцарії відбувся Глобальний саміт миру з питань війни в Україні. Володимир Зеленський заявив, що Росія, яка не була запрошена на перший захід, має взяти участь у другому саміті. Попередньо він запланований на листопад.

Глава держави сказав, що весь світ повинен чинитиме тиск на Москву, щоб переконати її сісти за стіл переговорів і розглянути можливість припинення війни.

"Це не означає, що всі території відвойовуються силою. Я думаю, що сила дипломатії може допомогти", — сказав Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Дональд Трамп розповів, що буде з війною в Україні, коли він стане президентом США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини