Головна Новини Суспільство події На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото
commentss НОВИНИ Всі новини

На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото

Автомобіль укомплектований акустикою, екраном і зв'язком з водієм

13 квітня 2021, 09:19
Поділіться публікацією:

На просторах Мережі з'явилося повідомлення про продаж автомобіля преміум-класу Mercedes-Benz Sprinter, який, за словами користувачів, належав покійному харківському меру Геннадію Кернесу. Про це пише "24 канал".

На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото

На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса - фото; 24 канал

Броньований мікроавтобус 2013 року випуску зі шкіряним салоном, екраном і акустикою, а також зв'язком з водієм продають за 150 тисяч доларів.

Представник компанії, яка займається продажем автомобіля, повідомив, що транспортний засіб наразі в Києві. Мало того, в компанії повідомили, що мікроавтобус знаходився в користуванні відомої людини.

На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото - фото 2
На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото - фото 3
На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото - фото 4
На продаж виставили броньований мікроавтобус Кернеса: вартість і фото - фото 5

"Стан хороший, пробіг маленький, всього 23 тисячі кілометрів. Одне крісло знято для зручності висадки пасажирів. Воно є в комплекті, акуратно складене в багажнику разом з річним комплектом гуми, практично новим", — розповів менеджер.

Користувачі соцмереж пишуть, що раніше автомобіль був у автопарку померлого міського голови Харкова Геннадія Кернеса. У його кортежі дійсно помічали Mercedes-Benz Sprinter ідентичного кольору.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Верховна Рада схвалила проект постанови про призначення позачергових виборів Харківського міського голови на неділю, 31 жовтня, 2021 року. Інтернет-видання "Коментарі" дізналося в експертів, які методи може використовувати партія влади, щоб "взяти Харків", які технології і "договорняки" можуть піти в хід і які шанси претендентів. Фахівці вважають, що центральна влада ніякого стосунку до "бою" за Харків не матиме. Вона не за даним гральним столом. За словами експертів, є три претенденти, які мають реальні шанси. І всі троє — уродженці Харкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини