Головна Новини Суспільство події На Прикарпатті вимагають відставки голови ОДА, якого ЗМІ пов'язують з Медведчуком
commentss НОВИНИ Всі новини

На Прикарпатті вимагають відставки голови ОДА, якого ЗМІ пов'язують з Медведчуком

З'явилося відео мітингу проти голови Івано-Франківської ОДА

22 березня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:








Під стінами Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбувся мітинг з вимогою звільнити керівника області Андрія Бойчука, якого пов'язують з близьким бізнес-оточенням Віктора Медведчука. Про це повідомляє "Апостроф".

На Прикарпатті вимагають відставки голови ОДА, якого ЗМІ пов'язують з Медведчуком

Фото з відкритих джерел

Репортаж з мітингу опублікувало "Місто" на своєму каналі в YouTube.


"Губернатором Івано-Франківської області є ставленик Кремля. А саме близька людина до кума Путіна Віктору Медведчуку. У цей нелегкий час, коли наші хлопці гинуть на сході України за те, щоб ми мали мирне небо над головою, у нас в області затаївся ворог внутрішній — на посаді керівника. з огляду на вищевикладене, вимагаємо негайно звільнити Андрія Бойчука з посади голови ОДА", — заявив під час виступу один з організаторів мітингу Іван Козловський.

Мітингувальники вимагають, щоб президент Володимир Зеленський приїхав в Івано-Франківську область і доручив СБУ перевірити Бойчука на причетність до зв'язків з Віктором Медведчуком і ФСБ.

Козловський в бесіді з журналістами акцентував на існуванні фото, де губернатор Бойчук відпочиває з Петром Белзом, якого ЗМІ пов'язують з Медведчуком. Цей знімок публікує видання "Апостроф".

На Прикарпатті вимагають відставки голови ОДА, якого ЗМІ пов'язують з Медведчуком - фото 2

"З неофіційних джерел у нас є інформація, що губернатор і Петро Белз готують акцію щодо свого відбілювання. Вони ведуть переговори з хлопцями з АТО і планують поїхати на дачу Медведчука і влаштувати там заворушення, на тлі яких буде записано брехливе звернення про те, що губернатор не причетний до Медведчука і його компанії", — заявив він.

Як говориться в недавній статті "Міста", Петро Белз — генеральний директор компанії "Анвітрейд", яка контролює роботу нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок".

"Куратором Белза називають ізраїльського бізнесмена Нісана Моїсеєва, чия компанія "Глуск Україна" є імпортером зрідженого газу з Росії, а саме з заводів "Роснефти". Моїсеєв розвиває власну мережу заправок під торговою маркою "Глуск" на місці колишніх АЗС ТНК. Також Нісан Моїсеєв — бізнес-партнер і друг кума Путіна Віктора Медведчука. В листопаді 2016 журналісти "Радіо Свобода" зафіксували, як Медведчук з Мойсеєвим на приватному літаку разом прилетіли з Москви в Київ", — пише видання "Місто".

За тиждень учасники акції пообіцяли наступний мітинг, якщо не з'явиться реакції з боку президента Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини