Головна Новини Суспільство події На Полтавщині стався вибух газопроводу — відео (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Полтавщині стався вибух газопроводу — відео (ОНОВЛЕНО)

За попередньою інформацією, подія сталася поблизу села Калайдинці, що на Полтавщині

9 січня 2021, 17:14 comments1252
Поділіться публікацією:

На Полтавщині стався вибух газопроводу — відео (ОНОВЛЕНО)

Вибух відбувся на магістральному газопроводі на Полтавщині. Фото із відкритих джерел

У Полтавській області щойно стався потужний вибух на одній із ділянок газопроводу. За інформацією АТ "Лубнигаз", опублікованою на Facebook-сторінці, інцидент торкнувся частини газової магістралі поблизу села Калайдинці.
Як свідчать очевидці, вибух і справді мав неймовірну силу. Зокрема, дрижання шибок у вікнах відчувалося навіть у сусідніх селах. Про загиблих чи поранених осіб поки не повідомляється.
"За попереднюю інформацію надзвичайна ситуація торкнулася ГРС "Новаки" та ГРС "ВИШНЕВЕ" Оржиця. Список населених пунктів, які відключені або будуть відключенні від газопостачання уточнюється", — зазначається у дописі.
Наразі працівники відповідних служб займаються відключенням газу. Місцевих жителів просять бути дуже обережними і перевіряти, чи вимкнені всі газові пристрої. Крім того, працівники "аварійок" АТ "Лубнигаз" починають чергування в оперативному режимі.
Тим часом у Мережі вже з’явилося відео самого вибуху. Ролик опубліковали у Telegram-каналі "Київ Оперативний | Kyiv Operative".


UPD. Тим часом АТ "Лубнигаз" повідомили, що наразі через вибух без газопостачання на Полтавщині залишилося 15 населених пунктів. Всіх їх обслуговувала ГРС Куйбишево (Вишневе)

"Це населені пункти Оржицького району: Лазiрки, Новооржицьке, Райозеро, Тарасенкове, Вишневе, Яблуневе, Воронинцi, Черевки, Хорошки, Нове, Загребельне, Тимки, Пилиповичі, Несено-Iржавець, Полуніївка", — йдеться у новому дописі компанії.

На місці вибуху нині працює щонайменше дві аварійні бригади. Людей вкотре просять бути максимально обережними із газовими приладами у побуті.


Раніше "Коментарі" повідомляли про подробиці загибелі сина політика Геннадія Корбана, який загинув, катаючись на квадроциклі. Хлопцю було всього 16 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

алекс

9 січня 2021, 19:18

мое новогоднее пожелание для всех газовиков: чтоб вы сгорели в своем дорогом газе, а газовые трубопроводы чтоб взрывались каждую минуту, чтоб вы сдохли! взрыв под Полтавой - это начало вашего ада"


Новини