Головна Новини Суспільство події На онлайн-платформі "Дія. Цифрова освіта" з'явились нові курси
commentss НОВИНИ Всі новини

На онлайн-платформі "Дія. Цифрова освіта" з'явились нові курси

Нові освітні можливості на платформі "Дія. Цифрова освіта"

13 вересня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Міністерство цифрової трансформації України представило нові навчальні курси на національній онлайн-платформі "Дія. Цифрова освіта". Ця ініціатива націлена на те, щоб кожен громадянин міг безплатно опанувати сучасні цифрові навички, які стануть у пригоді в роботі та навчанні, сприяючи професійному й особистісному зростанню.

На онлайн-платформі "Дія. Цифрова освіта" з'явились нові курси

Дія. Цифрова освіта. Фото з відкритих ресурсів

На платформі доступні освітні серіали, що забезпечують якісне навчання у зручному форматі. Серед новинок — курс від ЮНІСЕФ для вихователів і педагогів дошкільних закладів під назвою "Якісне освітнє середовище дитячого садка". Цей серіал надає рекомендації щодо організації сприятливого освітнього середовища за методикою ECERS-3, а також поради з ефективної співпраці вихователів із батьками та опікунами. Його мета — підтримати всебічний розвиток дітей та активізувати участь освітян у реформах у сфері дошкільної освіти.

Крім того, новий освітній серіал "Протимінна безпека" надає життєво важливі знання про мінні загрози та небезпечні предмети. В умовах, коли Україна є однією з найзамінованіших країн світу, важливо, щоб громадяни були обізнані про ризики, які їх оточують.

Ще один серіал, "Вчимося разом", створений для підтримки батьків і вчителів у наданні допомоги дітям у період війни, відповідаючи на складні запитання щодо їхнього емоційного стану і психічного здоров'я.

Нагадаємо, Мінцифра запустила перший офіційний шлюб по відеозвʼязку в Дії. Цей сервіс у Мінцифрі називають "революційним", оскільки він повністю змінює підхід до надання державних послуг. Шлюб в Дії тепер дозволяє українцям одружуватися в будь-якому куточку країни чи світу та за будь-яких обставин, що дуже актуально в умовах повномасштабної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://osvita.diia.gov.ua/

Новини