Головна Новини Суспільство події На Львівщині будується завод ексрегіонала «золотого батона», ОДА допомагає проросійському бізнесу – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині будується завод ексрегіонала «золотого батона», ОДА допомагає проросійському бізнесу – ЗМІ

Екснардеп від Партії Регіонів Володимир Мисик, який начебто і дарував "золотий батон" президенту України Януковичу, намагається збудувати завод на Львівщині

21 вересня 2022, 20:05
Поділіться публікацією:

Попри багато питань щодо законності будівництва та походження коштів Мисику відкрито сприяє обласна влада. Про це зазначають журналісти Українських новин із посиланням на профільного експерта Олексія Голобуцького.

На Львівщині будується завод ексрегіонала «золотого батона», ОДА допомагає проросійському бізнесу – ЗМІ

Володимир Мисик за сприяння Максима Козицького будуватиме завод на Львівщині

Керівник Львівської ОВА Максим Козицький всіляко сприяє Мисику на Львівщині. Він позує на фото з Володимиром Мисиком, як колись той позував з Януковичем, та піариться на темі створення сприятливих умов для бізнесу.

“Питань до керівництва Львівської області чимало. Яке право мав Козицький пускати проросійський бізнес на Львівщину? Це плювок в обличчя усім мешканцям регіону від керівництва області. Як проводилося землевідведення, якщо в ОТГ, де буде завод, тупо віджали добрий шмат землі? Що робить агресивна озброєна охорона на об’єкті, документи на будівництво якого ніхто в очі не бачив?”, — пише Голобуцький.

За словами Олексія Голобуцького, колишній депутат-регіонал та власник хлібзаводів торгової марки "Кулиничі" Володимир Мисик, на відміну від інших "проросійських ставленників" які втекли, залишився і продовжує "паразитувати на українцях".

"Цинізм зашкалює. Мисик не втік і навіть не покаявся. Його фото з колорадською стрічкою та Януковичем не зникли з інтернету. Під диктаторськими законами стоїть його голос. Ініціатива скасування безвізу для українців – також його. Кнопкодавство та прихильність "руському миру"  нікуди не поділися. Не забував Мисик і про рідну Харківщину, де весь цей час будував храми московського патріархату і використовував кіоски “Кулиничей” для політичної агітації. І от зараз все це проросійське зло разом із озброєною охороною вривається на Львівщину", — пише Голобуцький.

Попри інформацію про релокацію підприємства з Харківщині, представники "Кулиничей" зявили що вирбництво в Харківській області залишиться, а на Львівщині буде побудовано нове підприємство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

віктор

21 вересня 2022, 20:37

подельники зеленського


Новини