Головна Новини Суспільство події На кордоні Румунії та Угорщини розбився автобус з українцями: є жертви (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні Румунії та Угорщини розбився автобус з українцями: є жертви (ВІДЕО)

Мікроавтобус із 15 дорослими й дитиною прямував з України до Чехії

14 червня 2021, 15:42
Поділіться публікацією:








У Румунії мікроавтобус із 15 заробітчанами й 8-річною дитиною, який прямував з України до Чехії, потрапив у ДТП. За два кілометри до кордону з Угорщиною водій не впорався з керуванням і врізався в колону вантажівок на аварійній смузі шосе. ДТП сталася вночі 14 червня, повідомляють "Коментарі" з посиланням на румунські ЗМІ.

На кордоні Румунії та Угорщини розбився автобус з українцями: є жертви (ВІДЕО)

ДТП в Румунії Фото: скріншот відео

"Я зупинився в колоні і побачив, що наближається світло, шум. Я вийшов і побачив самоскид, дим, масло на землі. Багато хто вийшов, один одного витягали", — каже очевидець ДТП.

Один із пасажирів помер, троє інших отримали серйозні травми, зокрема внутрішні. Решта 13 пасажирів отримали травми, що не загрожують їх життю. Їх усіх доставили в лікарню швидкої допомоги округу Арад.

Після аварії рух по дорозі в Недлак, ще до перетину кордону, було заблоковано на три години. Його відновили тільки сьогодні вранці близько 7 години.

Поліція проводить розслідування на місці аварії, щоб встановити точні обставини зіткнення мікроавтобуса й вантажівки. Офіційної інформації щодо ДТП з українцями з боку МЗС України ще немає.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Запоріжжі відбулося виїзне засідання членів парламентської Тимчасової слідчої комісії (ТСК) по "Укрзалізниці", під час якого нардепи перевірили "Придніпровську залізницю". Саме ця філія відповідальна за ситуацію з аварією, яка сталася у березні 2021 року, коли потяг "Інтерсіті" зійшов з рейок.

Народний депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина назвала ситуацію із розслідуванням цього інциденту "абсурдною" і пообіцяла розібратися в ній

За її словами, керівник "Придніпровської залізниці" Олександр Заруба після інциденту пішов на підвищення в Київ і посів керівну посаду в "Укрзалізниці", а винним визнали звичайного залізничника із 29-річним стажем і перебитими руками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини