Головна Новини Суспільство події На Київщині понад 300 сімей не можуть потрапити до своїх осель
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині понад 300 сімей не можуть потрапити до своїх осель

Власники квартир ЖК «Центральний Преміум» у Ірпені залишилися просто неба

26 січня 2023, 16:54 comments3845
Поділіться публікацією:

Власники квартир ЖК "Центральний Преміум" у Ірпені звинуватили забудовника у свавіллі, через яке понад 300 сімей під час війни залишилися просто неба. Про це повідомляє Цензор.нет.

На Київщині понад 300 сімей не можуть потрапити до своїх осель

Власники квартир ЖК «Центральний Преміум» скаржаться на забудовника (фото з відкритих джерел)

Ще на початку війни згадуваний житловий комплекс зазнав пошкоджень. На його відновлення представники компанії забудовника зібрали з власників квартир по 30$ за кв.м., обіцяючи не лише відновити оселі, а й повернути кошти після отримання компенсації від Держави.

Втім вже понад пів року роботи ведуться переважно в частині комерційної нерухомості. Самі ж інвестори не можуть отримати від забудовника, а ні будь-якого конкретного плану дій, а ні навіть доступу до власного житла.

За словами експерта Світлани Кушнір, не менше обурення серед власників викликають й кошториси на ремонти, які їм періодично надсилають в чат представники забудовника. В них вартість робіт завищена, а 15% від неї додатково виділяється на "адміністративні витрати".

У матеріалі йдеться, що інвестори переконані, що у такий спосіб Олександр Пікулик та представники його компанії намагаються відремонтувати лише комерційні площини у ЖК, аби згодом продати їх. Водночас доля тих, хто вже виплатив повну вартість квартир, забудовника не цікавить.

"Люди кілька місяців поспіль не можуть добитися справедливості. Багато родин вже просто не мають коштів на життя, адже в будівництво та "ремонт" вони інвестували всі свої заощадження", — зазначається у матеріалі.

Кушнір закликає втрутитися у ситуацію правоохоронні органи, в поле зору яких Пікулик вже потрапляв. Восени 2020 поліція зупинила чорний Range Rover, за кермом якого був Пікулик в стані сильного алкогольного сп’яніння.  На місце події виїхало відразу три екіпажі поліції.  

"Найбільш кричущим доказом безкарності та вседозволеності є, напевно, стрілянина в ірпінському ресторані Sapori Veri. Та, не зважаючи на сліди від куль та свідчення очевидців, ніхто не поніс за це відповідальності", — зазначає експертка.

На Київщині понад 300 сімей не можуть потрапити до своїх осель - фото 2
На Київщині понад 300 сімей не можуть потрапити до своїх осель - фото 3

Нещодавно Олександр Пікулик виступив проти знесення рекламної конструкції одного з своїх житлових комплексів на в’їзді до м.Ірпінь та встановленні там меморіальної стели "Місто-герой".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини