Головна Новини Суспільство події На Говерлі влаштували "ринок" і продають воду по 100 грн (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Говерлі влаштували "ринок" і продають воду по 100 грн (ФОТО)

В мережі люди поділилися на два табори

27 серпня 2021, 19:33
Поділіться публікацією:

Підприємливі місцеві жителі, які мешкають в Карпатах, організували базар навіть біля підніжжя найвищої вершини України – Говерли. Ціни, звичайно, кусаються. Але є попит, ї є пропозиція. Так, пляшка питної води місткістю півлітра, коштує на гірському ринку 100 гривень. Про це інформують  передплатники сторінки "Хочу в гори" в соціальній мережі  Facebook. 

На Говерлі влаштували "ринок" і продають воду по 100 грн (ФОТО)

Говерла (фото з відкритих джерел)

 Оприлюднена інформація сподобалась не всім.  Деякі користувачі не приховували свого обурення такою підприємливістю, коли деруть сім шкур зі своїх же співвітчизників. Інші, навпаки, написали, що в гірському Непалі – це звичайне явище. І в нас має бути так само, бо це допомагає місцевим жителям вижити.

На Говерлі влаштували ”ринок” і продають воду по 100 грн (ФОТО) - фото 2

"Гнати звідти тих підприємців треба, щоб духу їх більше там не було та іншим не повадно було таке робити!",- коментували пост про мінералку одні туристи.

Інші заступались за закарпатців.

"Шановні любителі гір. Перш ніж писати свої гнівні коментарі, поцікавтеся як справи на інших вершинах і в інших країнах. Наприклад, у Непалі. Коли країна і самі жителі зацікавлені у розвитку туристичного бізнесу то крім торгівлі й сміття прибирається й інші супутні послуги надаються. До всього повинен бути розумний підхід",- міркували інші любителі гір.

 

"Не розумію зчиненого крику. Всі знали, що там продають хлопці. Наскільки мені відомо ще й прибирають там. Є попит — є пропозиція. А в більшості коментаторів пропозиція заборонити, посадити, вигнати. Це як у Шарікова — пропоную все взяти й поділити. Це можливо потрібно якось регулювати. Бізнес і на Говерлі бізнес",-  завершують цю дискусію про торгівлю в горах  більш помірковані учасники цієї групи. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі повідомляло про те, що у міністерстві розповіли, як будуть розвивати Карпати до 2027 року.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини