Головна Новини Суспільство події На Донбасі пес-розвідник відгриз собі лапу, щоб втекти від окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі пес-розвідник відгриз собі лапу, щоб втекти від окупантів (ФОТО)

Пес Вася служив у розвідвзводі морської піхоти

31 січня 2022, 01:40
Поділіться публікацією:

З полону бойовиків до вояків морської піхоти втік собака  Василь, який ніс службу разом із українськими розвідниками. Під час вилазки тварина заплуталася в дротяній пастці, якраз біля самих  окопів бойовиків в Донецькій області, але знайшов вихід із складної ситуації. Про це написала представниця ЗСУ Олена Білозірська, яка зараз знаходиться в запасі, в соціальних мережах.

 На Донбасі пес-розвідник відгриз собі лапу, щоб втекти від окупантів  (ФОТО)

Пес місяцями жив поруч з бійцями (фото: https://www.facebook.com/bilozerska)

Офіцерка  розповіла в своєму дописі, що пес мусив відгризти собі лапу, інакше не міг виплутатись з мотків дроту.

 Як вона зазначила, собака мешкав з морськими розвідниками в одному з бліндажів. Але одного дня пропав. Чотирилапого розвідника почали шукати, навіть дрон запустили на розшуки помічника. В результаті виявили, що пес заплутався у пастці поряд з бойовими позиціями супротивників. Вирятувати його  було неможливо, бо як туди непомітно пролізти. Але українські вояки все одно думали як вирятувати собаку. І вирішили таки з ризиком, але піти за своїм чотирилапим другом.

Але меткий собака прийшов сам. Повернувся на трьох лапах, бо одну відгриз, аби вернутись до своїх. Не захотів бути  полоненим у чужих господарів. Так вирішив для себе. Зараз мужній чотирилапий захисник  знаходиться на відпочинку.  Пса доглядають батьки його господаря,- резюмувала Олена Білозірська.

 На Донбасі пес-розвідник відгриз собі лапу, щоб втекти від окупантів  (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська розвідка повідомила, що Росія у грудні збільшила поставки бойової техніки бойовикам в ОРДЛО.У звіті розвідників мова йде про те, що усе це забезпечення було ввезене під виглядом так званих "гуманітарних конвоїв".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини