Головна Новини Суспільство події На Буковині закриваються школи і скорочується час роботи ресторанів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Буковині закриваються школи і скорочується час роботи ресторанів

В стаціонарах Чернівецькій області станом на сьогодні знаходиться максимальна кількість пацієнтів - 1113

23 лютого 2021, 01:50
Поділіться публікацією:

Чернівецька обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) прийняла рішення посилити карантин через погіршення ситуації з коронавірусів. Про це повідомила Чернівецька обласна державна адміністрація на сторінці в Facebook.

На Буковині закриваються школи і скорочується час роботи ресторанів

Карантин - фото з відкритих джерел

Нові обмеження почнуть діяти відсьогодні. Крім цього закладу громадського харчування будуть відкриті до 20:00.

"На Буковині в 5 разів зросла кількість хворих дітей на коронавірус. Ми змушені повернутися до деяких обмежень на два тижні, щоб зупинити ланцюгову поширення COVID-19", — підкреслив голова ОДА Сергій Осачук.

В стаціонарах області знаходиться рекордна кількість пацієнтів, а ліжковий фонд заповнений на більш ніж 60%.

"Минулого тижня ми збільшили ліжковий фонд на 120 ліжок. На цьому тижні планується розгорнути ще 500, з них 120 вже сьогодні додали",- додав Осачук. 

Нагадаємо, і з-за складної ситуації з коронавірусів в Чехії планують зобов'язати громадян з'являтися в громадських місцях відразу в двох захисних масках. Про таке рішення місцевого міністерства охорони здоров'я. Медичні установи, магазини з різними типами товарів, а також громадський транспорт — ось перелік того, де відтепер чехам рекомендують з'являтися або відразу в двох медичних масках, або в респіраторі типу FFP2 (також на вибір N95 або KN95). Г

Глава МОЗ Чехії Ян блатних прокоментував таке нововведення як вимушений крок для посилення боротьби з пандемією коронавірусу. За словами чиновника, в країні останнім часом значно погіршилася ситуація з масовим захворюванням на COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини