Головна Новини Суспільство події На Банковій відреагували на брехню Путіна під час параду
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій відреагували на брехню Путіна під час параду

У ОП назвали заяви Путіна хворобливими імперськими амбіціями

9 травня 2022, 14:02 comments1898
Поділіться публікацією:

У своєму виступі на параді з нагоди дня перемоги президент Росії Володимир Путін, як і слід очікувати, використав пропагандистські тези у своїй промові. В Офісі президента назвали сказане президентом країни-агресора відвертою брехнею. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на повідомлення голови Офісу президента Михайла Подоляка в Twitter.

На Банковій відреагували на брехню Путіна під час параду

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У своєму виступі Володимир Путін спробував пояснити причину нападу на Україну тим, що нібито країни НАТО збиралися напасти на росію, і тому Кремль вирішив ударити на випередження. Причому вдарити не по країнах Північноатлантичного альянсу, а по Україні, яка сьогодні не є членом НАТО.         

Михайло Подоляк зазначив, що це хвора фантазія президента Російської Федерації, тому що країни НАТО не збиралися нападати на росію. Не планувала і Україна військовим шляхом атакувати анексований Крим.             

За словами Подоляка, зараз російські війська зазнають величезних втрат в Україні, не захищаючи свою Батьківщину, як заявив Путін під час параду, а намагаючись окупувати іншу суверенну державу.

Радник глави Офісу президента також додав, що в цій війні, яку розв'язала росія, не було раціональних причин, окрім болючих імперських амбіцій Росії.       

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін спробував переконати росіян, що сьогодні російські військові воюють в Україні проти бандерівців та нацистів, які сповідують філософію гітлерівської Німеччини. При цьому Путін так і не наважився відкрито оголосити війну Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини