Головна Новини Суспільство події На Банковій назвали причини, чому переговори з Росією на паузі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій назвали причини, чому переговори з Росією на паузі

Сьогодні взагалі не йдеться про "вихід або не вихід" з переговорного процесу української делегації, а йдеться лише про доцільність і конкретику на даному етапі

17 травня 2022, 14:55
Поділіться публікацією:

Раніше, як в Україні, так і в Росії заявляли, що незважаючи на військові дії, переговорний процес між сторонами конфлікту продовжує практично щодня проходять консультації. Тепер же у Києві стверджують, що переговорний процес із Росією поставлений на паузу, але на це є причини. Як передає видання "Коментарі", позицію Офісу президента озвучив радник голови ОП Михайло Подоляк.

На Банковій назвали причини, чому переговори з Росією на паузі

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, що переговори з Росією не проводять через те, що Москва відмовляється розуміти ті процеси, які відбуваються у світі, відмовляється усвідомлювати, що все, що пов'язане з Росією викликає лише негатив у всьому світі. Другий момент, який відмовляється приймати російська сторона полягає в тому, що в Москві не хочуть розуміти, що тих цілей, які прописувалися і затверджувалися раніше Кремлем російської армії, вже точно не досягти в Україні. Опір ЗСУ лише збільшується, кількість сучасного озброєння в України стає з кожним днем дедалі більше.

За словами Подоляка, ще одна причина переговорів, що застопорилися, — це те, що Росія і її керівництво не може відмовитися від пропагандистського чаду для внутрішньої аудиторії. Саме тому еліти наче набрали води в рот, боячись говорити правду. Зокрема, ніхто з тих осіб, які належать до влади в РФ, не намагається робити заяви про те, що потрібно виходити з війни, переставши диктувати вимоги, які озвучувалися 24 лютого.

Михайло Подоляк зазначив, що російське керівництво лише для росіян намагається робити брехливі заяви про те, що готова до діалогу з Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — це наш принцип: президент України Володимир Зеленський висловився про долю військових "Азовсталі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини