Головна Новини Суспільство події На Балі виявили сотні трупів через складні погодні умови
commentss НОВИНИ Всі новини

На Балі виявили сотні трупів через складні погодні умови

Жителі острова Балі виявили на кладовищі в окрузі Гиньяр сотні мертвих горобців

14 вересня 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

Масова загибель птахів стала першим подібним інцидентом в регіоні. Про це пише таблоїд The Sun. Купу мертвих птахів знайшли на кладовищі в Гіаньяре на індонезійському острові, і місцева влада спочатку заявили, що інцидент був викликаний природною причиною, припустивши, що винні екстремальні погодні умови, навіть кислотні дощі.

На Балі виявили сотні трупів через складні погодні умови

На Балі виявили сотні трупів птахів, фото з відкритих джерел

Причиною масової загибелі птахів стали пестициди. Незабаром після того, як пташки були знайдені мертвими на кладовищі, представник Індонезійського центру охорони природних ресурсів (BKSDA) заявив, що подібний інцидент стався в цьому регіоні вперше.

"Якщо ми говоримо про стан і природні явища, можна сказати, що під час дощу було багато кислоти. Можливо, це призвело до падіння птахів", — сказано в повідомленні.

Представник відділу здоров'я тварин в Гіаньяр Регенсі, також погодився з тим, що горобці, ймовірно, були вбиті екстремальною погодою.

У листопаді 2019 року, тисячі птахів також знайшли мертвими на березі одного з озер Індії, даний факт здивував експертів. На озері Самбхар, найбільшому внутрішньому солоному озері Індії, було виявлено кілька видів птахів, в тому числі 20 перелітних видів.

Зграя шпаків була помічена недалеко від Бодедерна в Англсі — очевидно, вони падали млявими після того, як "з'їли щось" далеко від дороги.

Одна з теорій припускала, що зграї птахів могли влетіти в лопаті промислових вітряних турбін, кожна з яких мала висоту 31 метр і завширшки 44 метри.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що відомого американського репера і його дружину звинувачують у згвалтуванні дівчат , а також про те, що легендарного рок-співака Меріліна Менсона звинуватили в насильстві .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини