Головна Новини Суспільство події Морозно та слизько: якою буде погода в Україні 31 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Морозно та слизько: якою буде погода в Україні 31 січня

Січень в Україні закінчиться майже без опадів, але на початку лютого знову засніжить

30 січня 2021, 19:51
Поділіться публікацією:

31 січня майже на всій території України пануватиме морозна погода без опадів. Таким прогнозом поділилася на особистій сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Морозно та слизько: якою буде погода в Україні 31 січня

На дорогах України в неділю, 31 січня, буде дуже слизько. Фото із відкритих джерел

Як зазначає Діденко, опади беруть "тимчасову" паузу на денний час неділі. Утім, це не стане на заваді ожеледиці, що пануватиме на більшості українських доріг. Саме тому синоптик нагадує водіям, що транспорт варто обов’язково "перевзути" на зимову гуму.

Вночі 31 січня країну трохи підморозить — прогнозується від -3 до -9 градусів. Удень же буде трохи тепліше: в різних регіонах фіксуватиметься температура від -3 до +3.

Південь України, що вже звично, проводжатиме січень тепліше: тут синоптик прогнозує вдень до 3-7 градусів із позначкою плюс. Така ж ситуація може спостерігатися і в Дніпрі.

А от столицю знову замітатиме: лише вдень опади ненадовго припиняться. Дороги, як і в більшості регіонів держави, будуть слизькими. Вночі температура опуститься до мінус 5-8 градусів. Крім того, в гідрометцентрі обіцяють сильний вітер. Наталка Діденко радить не виходити в будинку без шарфа.

"Затишшя" без опадів в Україні триватиме недовго. Початок лютого відзначиться "прибуттям" нового балканського циклону з Італії, тож, ймовірно, сильні снігопади знову відновляться.

Нагадаємо, попередню негоду і засилля снігу в країні викликав циклон, що "прийшов" з Греції та Болгарії. Українці страждали від налипання мокрого снігу та шквального вітру швидкістю 15-20 м/с.

Така активна негода, як інформували "Коментарі", викликала справжній сніговий апокаліпсис в Одеській області. За дві доби постійних опадів в Одесі впало щонайменше 500 дерев, пошкодивши лінії електропередач. На трасі "Одеса-Київ" утворився 4-кілометровий затор із вантажівок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

31 січня 2021, 14:58

Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/sisky


Новини