Головна Новини Суспільство події Мороз і сильний вітер: прогноз погоди в Україні 8 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Мороз і сильний вітер: прогноз погоди в Україні 8 грудня

Очікується посилення вітру практично по всій Україні. Разом з холодними арктичними масами, які зберігаються над країною, це зробить погоду некомфортною

8 грудня 2020, 06:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні по всій Україні холодно, мінусова температура, мороз. Як повідомляє Укргідрометцентр, пориви вітру 15-20 м / с.

Мороз і сильний вітер: прогноз погоди в Україні 8 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Так, на заході України в Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Рівненській та Волинській областях. Температура повітря в цьому регіоні буде 4-6 градусів тепла.

У центральних, північних і східних областях погода буде спокійною і без опадів. Температура повітря приблизно однакова — від 2 до 6 градусів вище нуля. У Києві 4-6 тепла і сонце.

А ось найтепліше буде на півдні — там синоптики обіцяють від 5 до 8 градусів тепла і суху погоду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що синоптики розповіли про погодні умови в перший зимовий тиждень на всій території України. Так, з понеділка по четвер по всій країні очікується невеликий мороз до -7 градусів і опади у вигляді снігу повсюдно крім південних і північних областей. У другій половині тижня трапиться потепління: третього грудня, в четвер, температура коливатиметься в рамках від -1 градуса морозу до 6 градусів тепла. Повсюдно, крім західних областей, обіцяють сніг з дощем.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини