Головна Новини Суспільство події Молоді люди почали використовувати Tinder заради іпотеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Молоді люди почали використовувати Tinder заради іпотеки

Новозеландці змушені звертатися до сайтів знайомств, щоб знайти помічника по іпотеці

7 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Профілі Tinder демонструють відчайдушну реальність спроб купити будинок, оскільки опитування показує, що житло — це проблема номер один для молоді, яка стоїть вище Covid. Про це інформує видання The Guardian.

Молоді люди почали використовувати Tinder заради іпотеки

Tinder заради іпотеки, фото з відкритих джерел

Молоді новозеландці шукають партнерів для поліпшення своїх застійних економічних перспектив. У міру того, як житлова криза в країні поглиблюється, все більше потенційних покупців вперше звертаються до Tinder з проханням про створення союзу, який міг би допомогти їм у придбанні житла.

Дані, надані Tinder для Stuff, показали, що кількість користувачів, які заявили у своєму профілі, що вони шукають партнера для покупки будинку, збільшилася більш ніж удвічі, а саме у 2,6 раза з червня 2020 року по червень 2021 року. Наявна низка біографій, від жартівливих до відверто транзакційних.

"Банк сказав мені, що мені потрібно знайти партнера, щоб купити будинок", "Просто хочу, щоб хтось купив будинок, нічого серйозного", "Видно, легше купити будинок з кимось іншим. Справжній хлопець на природі, який сподівається стати розсудливим", "Шукаю когось, з ким можна поєднати доходи, щоб ми могли купити будинок, використовуючи ліміт Kiwibuild 180 тисяч доларів для пар", — пишуть користувачі.

Представник Tinder не став надавати Guardian необроблені цифри для користувачів, які згадують про покупку житла, тому до окремих даних компанії слід ставитися зі здоровою часткою скептицизму, а не розглядати їх як єдину міру. Але результати, отримані додатком, збігаються з іншими тенденціями, в тому числі з тим, наскільки побоювання з приводу житла займають думки молодих новозеландців.

Дані опитування споживачів Нової Зеландії показали, що житло було проблемою номер один для новозеландців, навіть вище таких проблем, як Covid-19, злочинність і вартість продуктів харчування. Партнерство — платонічне або романтичне — є логічною відповіддю на зростаючий відчай молодих новозеландців через те, що їх позбавили доступу до ринку.

За даними CoreLogic, середня ціна на житло по країні зросла на 22% у порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" інформував, що відома актриса закрутила роман із директором Tinder.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини